Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην Αμερική και στο reunion με φίλους ήταν και ο Κίμων Κουρής

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην Αμερική και στο reunion με φίλους ήταν και ο Κίμων Κουρής

Οι βόλτες της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στην παραλία της Σάντα Μόνικα και το reunion με τον Δημήτρη Γιαννέτο. 

Η γοητευτική εισαγγελέας στη σειρά «Παγιδευμένοι» αποφάσισε να κάνει αυτό το καλοκαίρι το μεγάλο ταξίδι της επιστροφής της στην Αμερική, εκεί που έζησε πριν από μερικά χρόνια. Στο μικρό reunion με τους παλιούς της φίλους, ήταν μαζί της και ο Κίμων Κουρής . Ο δημοφιλής εισαγγελέας Σταύρος Μαυρίδης επίσης από τους Παγιδευμένους και όπως λένε οι πληροφορίες και νέος σύντροφος της ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CvfktQjtDWj/

Οι βόλτες στην Σάντα Μόνικα και η συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Το 2015 μετά το τέλος του ρόλου της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» , η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, είχε πάρει την απόφαση με το τότε σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της Πάνο Βλάχο, να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στην Αμερική.

https://www.instagram.com/p/CV3CL9jrwmi/

Όπως είχε πει και η ίδια μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show»: «Ήταν πολύ ουσιαστικό αυτό που κέρδισα. Έμεινα ένα χρόνο στην Νέα Υόρκη, μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και είχα μάνατζερ. Γύρισα το 2018 για το Bake off και οριστικά ξαναγύρισα το 2020. Ήμουν τυχερή στο ότι ανέπτυξα έναν κύκλο φίλων που είναι άνθρωποι που και εδώ να τους γνώριζα, θα έκανα παρέα».

https://www.instagram.com/p/CwLDByXxnoC/

Αυτούς τους φίλους, μεταξύ των οποίων είναι και ο make up artist Δημήτρης Γιαννέτος και ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ξανασυνάντησε μετά από τρία χρόνια το φετινό καλοκαίρι, η ηθοποιός στο ταξίδι επιστροφής της στην Αμερική. Και εκτός από τις βόλτες της στην παραλία της Σάντα Μόνικα όπως είδες και στο post της, τα βράδια ήταν αφιερωμένα σε δείπνα με την παλιά καλή της παρέα.

triantafyllidou_ameriki.jpg

Στην φωτογραφία που ανάρτησε ο Δημήτρης Γιαννέτος, διακρίνουμε φυσικά και τον φημολογούμενο νέο της σύντροφό της Κίμων Κουρή, τον γοητευτικό εισαγγελέα Μαυρίδη και τηλεοπτικό της φλερτ στη σειρά «Παγιδευμένοι».

Οι δυο τους υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες πριν συναντηθούν φέτος στη σειρά του ΑΝΤ1 και κυκλοφορούν συνέχεια μαζί. Κανείς ωστόσο από τους δύο, δεν έχει παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/reel/CuSafrrg4uf/

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς στα αρχικά επεισόδια θα δούμε την Ιωάννα ως Αγγελική, αλλά ο ρόλος της έχει περιορισμένη διάρκεια, αφού ο έρωτας με τον Μαυρίδη θα έχει άδοξο τέλος.