Η Serena Williams έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και δημοσίευσε το πρώτο video με τo νεογέννητο

Η Serena Williams έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και δημοσίευσε το πρώτο video με τo νεογέννητο

Η Serena Williams και ο Alexis Ohanian φωτογραφήθηκαν με τις κόρες τους και αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στο μωρό.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Serena Williams και ο σύζυγός της, Alexis Ohanian οι οποίοι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μια κόρη, την 5χρονη Olympia στην οποία τρέφουν μεγάλη αδυναμία.

H διάσημη τενίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάϊο, όταν εμφανίστηκε στο Met Gala με εντυπωσιακό outfit και φουσκωμένη κοιλιά. Στα 41 της χρόνια, η αθλήτρια βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία δίπλα στον συνιδρυτή του Reddit και αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην ανατροφή των παιδιών τους.

Το πρώτο βίντεο με το νεογέννητο

Πριν λίγες ώρες η Serena Williams μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό βίντεο στο ΤikTok με τον σύζυγο και τις κόρες της. Στο βίντεο βλέπουμε το ζευγάρι σε έναν καναπέ μαζί με την μικρή Olympia και λίγο αργότερα η τενίστρια φέρνει στην αγκαλιά της τη νεογέννητη.

«Καλώς ήρθες όμορφο αγγελούδι μου», έγραψε η Williams στη λεζάντα του post.

Οι stars του τένις επιλέγουν Ελλάδα – Serena Williams & Roger Federer στη χώρα μας για διακοπές

Η τενίστρια δεν έχει ανακοινώσει πότε ακριβώς γέννησε, αλλά οι διαδικτυακοί της φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα.

H Naomi Campbell έστειλε τις πιο εγκάρδιες ευχές της γράφοντας: «Συγχαρητήρια Serena, στέλνω την αγάπη μου σε σένα και την όμορφη οικογένειά σου».

Screenshot-2023-08-23-103515.png

Ακολούθησε η Alessandra Ambrosio η οποία σημείωσε: «Συγχαρητήρια όμορφη μαμά και οικογένεια. Καλώς ήρθες στον κόσμο πριγκίπισσα Adira».

To όνομα του μωρού

Η 41χρονη δημοσίευσε στο Instagram μια υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσουν στη νεογέννητη κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CwQl-n9PJjx/

«Adira River Ohanian», έγραψε η αθλήτρια με το χαμόγελό της να αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της ευτυχίας της.

Η 41χρονη τενίστρια και ο σύζυγός της Alexis Ohanian παντρεύτηκαν το 2017, δύο μήνες αφότου ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η μικρή Olympia είναι αναμφίβολα το mini me της μαμάς της, η οποία δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media.

Πηγή κεντρικής: serenawilliams