«Μαυρίσαμε ρε»: Η Κατερίνα Ζαρίφη περιέγραψε την κόλαση από τις φωτιές στην πατρίδα της Θήβα

«Μαυρίσαμε ρε»: Η Κατερίνα Ζαρίφη περιέγραψε την κόλαση από τις φωτιές στην πατρίδα της Θήβα

«Αυτό γίνεται στην πατρίδα μου σήμερα το βράδυ, Χώστια και Σαράντι Βοιωτίας», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη με καταγωγή από το χωριό Πρόδρομος.

«Μια φορά να ανοίξει έκτακτο και να ακούσουμε ότι εκτός όλων των άλλων σώθηκαν και κάποια δέντρα. Μια ρε γαμωτο… Μαυρίσαμε ρε», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στο τελευταίο της μήνυμα στο Τwitter πριν μερικές ώρες.

Η Ζαρίφη στις φωτιές της Βοιωτίας

zarififoties.jpg

Με καταγωγή από τον Πρόδρομο Βοιωτίας, η παρουσιάστρια είχε δει το χωριό της - Πρόδρομο Βοιωτίας να κινδυνεύει να καεί στις φωτιές και το 2019 αλλά τα μέτωπα της φωτιάς τις τελευταίες ώρες έκαναν την Κατερίνα να ξεσπάσει.

Η Ζαρίφη βρέθηκε κοντά στα μέτωπα που καίει η φωτιά στη Θήβα και περιέγραψε την κόλαση από τις εστίες της πυρκαγιάς που καίει στα Χώστια και στο Σαράντι.

Στη Βοιωτία όλα καίγονται τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά η Ζαρίφη και επανήλθε γράφοντας:

«Το χωριό μου ο Πρόδρομος Βοιωτίας. Τα Χώστια. Μαύρισε η ψυχή μου», είχε γράψει και το 2019 η Ζαρίφη για τη φωτιά που απειλούσε το πατρικό της και το 2019.

Το σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη για τη μητρότητα και την απόκτηση ενός παιδιού

Οι μεγάλες αλήθειες της Ζαρίφη στο Tik Tok

Πέρα από τα βίντεο στο μέτωπο της φωτιάς στη Θήβα, η Ζαρίφη μέσα από τον λογαιρασμό της στο Tik Tok λέει πάντα μεγάλες αλήθειες. Όπως η πρόσφατη για όσους δεν έχουν παντρευτεί και δεν έχουν κάνει παιδιά:

«Κι είστε και εσείς οι άκυροι που σας πετυχαίνουμε στον δρόμο και μας ρωτάτε Παντρεύτηκες; Όχι. Δεν έφτιαξες τη ζωή σου. Το φτιάχνω τη ζωή μου σημαίνει παντρεύομαι και κάνω παιδί μόνο; Δηλαδή η ζωή είναι ένα φασόν μόνο; Δεν υπάρχουν ζωές και ζωές φτιαγμένες;

Όλοι εσείς που παντρευτήκατε και κάνατε παιδί έχετε φτιάξει τη ζωή σας; Είναι η πιο άκυρη έκφραση! Ο καθένας φτιάχνει τη ζωή που του ταιριάζει. Μπορεί η δική μου η ζωή που δεν είμαι παντρεμένη με παιδί να είναι πιο φτιαγμένη από τη δική σου για τα δικά μου δεδομένα. Όπως η δική μου ζωή για σένα μπορεί να είναι το τίποτα.

Σταματήστε να βάζετε κουτάκια σε όλα κατά το δικό σας συμφέρον. Τη ζωή μας τη φτιάχνουμε κατά την ταπεινή μου άποψη όταν κάνουμε αυτό που θέλουμε και κυρίως όταν ζούμε με αγάπη. Φτιάξετε τη ζωή που θέλετε ο καθένας».