Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το barbiecore πάρτι γενεθλίων, οι αλλαγές στη ζωή της & η τούρτα που δεν έφαγαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το barbiecore πάρτι γενεθλίων, οι αλλαγές στη ζωή της & η τούρτα που δεν έφαγαν

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε με τον Χρήστο Μάστορα και τους φίλους της σε ένα πάρτι βγαλμένο από την ταινία της Βarbie.

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχε χθες 23 Αυγούστου τα γενέθλιά της, τα οποία και γιόρτασε με τους φίλους της και τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα.

kalhfwnh.jpg

Το νεαρό μοντέλο έκλεισε τα 27 με ένα πάρτι βγαλμένο από την ταινία της Barbie, αφού εκτός από το outfit της ίδιας - που παρέπεμπε στην αγαπημένη κούκλα - ο Χρήστος Μάστορας της πήρε δώρο και μια Barbie τραγουδίστρια, όπως μας έδειξε η ίδια στα stories της στο Instagram, για να την «τρολλάρει» μιας και το επίθετό της παραπέμπει στο ότι έχει «καλή φωνή». Όπως έγραψε κι η ίδια ήταν τα «πιο ροζ γενέθλια» και όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε εκείνη με την παρέα της και το αγόρι της πέρασαν μια πολύ όμορφη βραδιά τρώγοντας, παίζοντας παιχνίδια και κάνοντας βουτιά στην πισίνα.

Βέβαια, υπήρχε κι ένα «απρόοπτο» στο συγκεκριμένο πάρτι, αφού τελικά οι καλεσμένοι και η εορτάζουσα δεν έφαγαν καθόλου τούρτα.

Η Γαρυφαλλιά έσβησε τα 27 ή ίσως και «λίγα» περισσότερα από αυτά, αφού στο βίντεο που δημοσίευσε με τον Χρήστο Μάστορα να της πηγαίνει την τούρτα, αντί για τους αριθμούς -2- και -7- βλέπουμε το -7- και το -9-. Ενδεχομένως να μην υπήρχε ο αριθμός 2 στο μαγαζί απ' όπου πήραν την τούρτα ή απλά ήθελαν όλοι μαζί να της κάνουν μια πλάκα. Η ίδια πάντως «απάντησε» σε αυτό πετώντας την τούρτα της κοντά σε έναν θάμνο που υπήρχε στο σπίτι, χωρίς να φαίνεται, όμως καθαρά αν κρυβόταν κάποιος από πίσω που είχε βάλει στόχο.

Οι followers της μάλιστα, αναρωτήθηκαν προς τα πού «πήγαινε» αυτή η τούρτα κι αν τελικά δεν υπήρχε εφεδρική, ώστε να φάνε όπως είναι το καθιερωμένο.

Οι αλλαγές στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο

Τον τελευταίο χρόνο, όπως έχει παραδεχτεί σε βίντεό της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχουν γίνει πολλές αλλαγές τόσο στην προσωπική της ζωή, αφού είναι σε σχέση με τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES όσο και γενικότερα στην ψυχοσύνθεσή της.

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Μετά τον χωρισμό της από την προηγούμενη μακροχρόνια σχέση που είχε η ίδια και λόγω της καραντίνας είχε γίνει λίγο πιο εσωστρεφής και ήταν ενεργή κυρίως στο Instagram, σταματώντας τα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube και μειώνοντας αυτά που δημοσίευε στο Tik Tok.

Παράλληλα, επειδή εκείνη η σχέση της ήταν αρκετά προβεβλημένη, η ίδια δεν ήθελε να γίνει το ίδιο και με τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα και γι' αυτό οι αναρτήσεις τους ήταν πολύ μετρημένες. Άλλωστε, όταν βρέθηκε καλεσμένη του Fipster είχε πει πως κάτι για το οποίο μετάνιωνε ήταν η υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο καιρό, μιας και η ίδια επανήλθε στο YouTube με νέου στυλ βίντεο - διαγράφοντας όσα είχε ανεβάσει πιο πριν και κάνοντας restart - ενώ στην ερώτηση για το αν η αλλαγή της οφείλεται στη σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή εκείνη είχε απαντήσει:

«Δεν είναι ότι η προηγούμενή μου σχέση δεν ήταν υγιής, ίσως είμαι εγώ πιο υγιής πλέον. Είμαι εγώ σε μια καλύτερη φάση με τον εαυτό μου, πιο συνειδητοποιημένη για το τι θέλω στη ζωή μου, οπότε και γι' αυτό αυτή η σχέση είναι πιο διαφορετική από την άλλη».

Πλέον η ίδια έχει επανέλθει πιο δυναμικά στις ασχολίες της ενώ είναι και πιο εξωστρεφής όσον αφορά τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, αφού αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους στα social media, οι δυο τους δημοσιεύουν πια πιο συχνά κοινές τους φωτογραφίες και βίντεο.

undefined