Η επανεμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μας θύμισε τον fun τρόπο να φοράμε μπικίνι

Η επανεμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη μας θύμισε τον fun τρόπο να φοράμε μπικίνι

Όχι, η ωραία Ελένη της μικρής οθόνης δεν είναι στα Άχλα της Άνδρου όπως πολλοί φαντάζονταν αλλά κάνει βουτιές στο Σούνιο.

Μπορεί η τηλεοπτική της επιστροφή να αργεί ακόμα μιας και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου, όμως η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη επιστρέψει στην Αττική και συνεχίζει τα μπάνια της.

Ο φακός του ΟΚ! εντόπισε την παρουσιάστρια στο Σούνιο να κάνει μπάνιο με την κόρη της Βαλέρια αλλά και την μικρή Μαρίνα.

Η ωραία Ελένη τις προηγούμενες χρονιές συνήθιζε να μας δίνει ένα στίγμα για το πού κάνει διακοπές, όμως φέτος επέλεξε να απέχει τελείως από τα social media.

Aυτές οι πόζες με μαγιό είναι και οι λιγοστές που έχουμε από το φετινό καλοκαίρι της Ελένης Μενέγακη.

Και ακόμα και στις πόζες αυτές, φάνηκε η αλλαγή που έχει κάνει η Ελένη στο beachwear λουκ της.

Μπορεί τις προηγούμενες χρονιές να βλέπαμε την Ελένη με μαγιό μπικίνι με το ίδιο σχέδιο στο τοπ και στο κάτω μέρος, μόμως στην εμφάνιση αυτή η Μενεγάκη τόλμησε το mix & match κάτι που έχει κάνει πιο παλιά.

menegaki8.jpg

Πορτοκαλί στράπλες μπικίνι και λευκό κάτω μέρος συνδύασε η Ελένη παίζοντας με το χρώμα αλλά χωρίς prints.

https://www.instagram.com/p/Cg3yOWnDZPS/

Αν θες να τολμήσεις κι εσύ το mix & match λουκ στο μαγιό, παίξε με μονόχρωμο κάτω ή πάνω μέρος του μαγιό κι ένα print ή με μονόχρωμα δύο μέρη του μπικίνι σε colorblock αποχρώσεις (ροζ με κόκκινο, κίτρινο με μωβ).

Όσον αφορά το beach style της, δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στα μπικίνι, ενώ σπανιότερα φορά ολόσωμα μαγιό. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται να αγαπά τα έντονα χρώματα και τα prints, τα παρεό και τα καφτάνια, ενώ σε κάθε της λήψη αποτελεί την ίδια την ενσάρκωση του ελληνικού καλοκαιριού.

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη αποδεικνύουν πως έχει μείνει ίδια από τότε στο Mega Banca

χετικά με το πώς η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει τόσα χρόνια να διατηρεί τα κιλά της; Η ίδια έχει πει πως:

«Κάθε φορά που θέλω να κάνω μια μίνι αποτοξίνωση 2-3 ημερών επιλέγω σαλάτα με μαρούλι, κρεμμυδάκι, τόνο και ένα ψάρι με πολλά θρεπτικά συστατικά. Δεν νιώθω αδυναμία γιατί ο τόνος με κρατάει. Τρώω σαλάτες… κουβάδες ολόκληρους! Έτσι χορταίνω, δεν παχαίνω και αποτοξινώνω τον οργανισμό μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.