Η Ελένη Χαμπέρη παντρεύεται! Η πρόταση γάμου και το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Χαμπέρη παντρεύεται! Η πρόταση γάμου και το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Όχι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης δεν είναι οι πρώτοι που θα παντρευτούν από το Survivor, αλλά η Ελένη Χαμπέρη που φέρεται να είπε το μεγάλο «ναι» στον σύντροφό της.

Τον πιο ξεχωριστό Αύγουστο φαίνεται πως ζει η Ελένη Χαμπέρη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, μιας και θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Αναστασίου, τον 33χρονο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

She said Yes;

https://www.instagram.com/p/CuM7sHGKjJz/

Η γυμνάστρια από τον Βόλο που ξεχώρισε με την ευγενική συμπεριφορά της στο ριάλιτι επιβίωσης, δημοσίευσε πρόσφατα στο προφίλ της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της στην παραλία, από τις φετινές διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/CwNv25WKn1z/

Ανάμεσα στα σχόλια στην ανάρτησής της αυτή, ήταν κι αυτό της φίλης της κι επίσης πρώην παίκτριας του Survivor, Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία άφησε να υπονοηθεί πως κάποιο ευχάριστο γεγονός συνέβη σ' εκείνη την παραλία γράφοντας: «Τα άλλα τα καλύτερα δε μας δείχνεις» προσθέτοντας και κάποια emoji στο σχήμα καρδιάς για να της απαντήσει ο Αλέξανδρος Αναστασιάδης «Θα τα δεις όλα!!!».

Screenshot-(562).png

Η παραδοχή ήρθε έμμεσα, βέβαια από την ίδια την Ελένη Χαμπέρη, η οποία αναδημοσίευσε ένα άρθρο του regista.gr, στο οποίο ουσιαστικά έγραφε πως ο 33χρονος ποδοσφαιριστής «υπό άκρα μυστικότητα» οργάνωσε μια έκπληξη για εκείνη στην παραλία που βρίσκονταν στην Ηλεία και ταυτόχρονα της έκανε πρόταση γάμου, την οποία η ίδια δέχτηκε. Μάλιστα, όπως ανέφερε το άρθρο στο συγκεκριμένο site ο γάμος τους αναμένεται για τις αρχές του 2024.

370631492_818207203070873_8620901305006278460_n.jpg

Οι αλλαγές στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο

Η Ελένη Χαμπέρη φαίνεται πως στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Αναστασίου βρήκε την απόλυτη ευτυχία αλλά δεν ήταν η μόνη αλλαγή στη ζωή της τον τελευταίο χρόνο. Η ίδια μετά την συμμετοχή της στο Survivor All Star ανανέωσε τα μαλλιά της επιλέγοντας ένα αρκετά κοντό καρέ, το οποίο αναδεικνύει καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media της φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν.

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του Survivor, πέρα από τον δικό της χώρο γυμναστικής που άνοιξε στην Αθήνα, ετοιμάζεται να κατέβει και στον πολιτικό «στίβο», όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό, μιας και είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Βόλο στο πλευρό του Αχιλλέα Μπέου, στις εκλογές του Οκτωβρίου.

37b86bc9-elenhxamperh.jpeg