Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου είναι ο παράδεισος της Εύης Αδάμ- Οι υπέροχες οικογενειακές photos

Νεφέλη & Δανάη Λιβιεράτου είναι ο παράδεισος της Εύης Αδάμ- Οι υπέροχες οικογενειακές photos

Η Εύη Αδάμ έχει μια αξιοζήλευτη σχέση με τις κόρες της και οι κοινές τους φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η Εύη Αδάμ και ο Λάμπης Λιβιεράτος υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της εγχώριας showbiz στα 90s. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια γάμου και το μόνο που τους ενώνει πλέον είναι οι δύο κόρες τους, Νεφέλη και Δανάη.

Μετά το διαζύγιο το μοντέλο και ο τραγουδιστής έχουν επικεντρωθεί στις καριέρες τους και στην ανατροφή των κοριτσιών τους, οι οποίες χαράζουν τη δική τους πορεία. Η 20χρονη Δανάη έχει κληρονομήσει το ταλέντο του μπαμπά της και κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι ενώ η πρωτότοκη Νεφέλη αποφοίτησε από το Bath College όπου σπούδαζε στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

https://www.instagram.com/reel/Co-B273qZjM/

H υπέροχη σχέση της Εύης Αδάμ με τις κόρες της

Πριν από λίγες ημέρες η Δανάη Λιβιεράτου δημοσίευσε μια φωτογραφία της μαμάς της σε Instagram story την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «H ομορφότερη μαμά εκεί έξω».

eviadam.jpg

Πρόσφατα το πρώην μοντέλο και οι κόρες της έκαναν διακοπές στη Μύκονο όπου απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τα χαλαρά vibes του κοσμοπολίτικου νησιού.

358169696_657651812951019_563776492755137602_n.jpg

Στο video που ακολουθεί μπορείς να ακούσεις τη Δανάη Λιβιεράτου να μιλά για τη μαμά της.

Ακολουθούν οι ωραιότερες φωτογραφίες της Εύης Αδάμ με τις κόρες της.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της- H πρώτη εμφάνιση στην πασαρέλα

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση ως μοντέλο έκανε το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου η Νεφέλη Λιβιεράτου. H 22χρονη Νεφέλη περπάτησε στην 31η AXDW (Athens Exclusive Designers Week) και συγκεκριμένα στην επίδειξη του οίκου Kathy Heyndels.

Σε δηλώσεις που έκανε η νεαρή κοπέλα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Αρτ Ανιμιάν, τόνισε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθεί με το modeling μιας και τα δικά της σχέδια για το μέλλον είναι εντελώς διαφορετικά.

https://www.instagram.com/p/Bn34JAfCFMz/

«Είναι μια τρομερή ευκαιρία αν και δε συγκρίνομαι με τη μητέρα μου. Έρχομαι ερασιτεχνικά ξεκάθαρα. Δεν ασχολούμαι με τον χώρο αλλά είναι τιμή μου προφανώς να είμαι με την μαμά μου. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω CEO κάπου. Δε θα ήθελα να κάνω τα βήματα που έχει κάνει η μητέρα μου στο modeling. Την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών μου την έχει πάρει η αδερφή μου», δήλωσε η Νεφέλη Λιβιεράτου.

https://www.instagram.com/p/BsGQ5KrHX15/

Η Νεφέλη έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College, στο τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών. Τον περασμένο Ιούλιο αποφοίτησε και πλέον είναι πτυχιούχος από το Τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών. Η μικρή της αδερφή, Δανάη, ταξίδεψε στο Bath για να δώσει το παρών και να στηρίξει την αδερφή της.

Η Δανάη Λιβιεράτου ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νεαρού μουσικού, Pablo Miller. Οι δυο τους ζουν στο εξωτερικό και πραγματοποιούν συχνές αποδράσεις αφού λατρεύουν τα ταξίδια και τη μουσική.

https://www.instagram.com/p/CslqDojqHkq/

Πηγή κεντρικής: ndp