Ένα post γεμάτο καλοκαίρι για την Μαριάννα Τουμασάτου με νέο look καλεσμένη σε 2 γάμους

Ένα post γεμάτο καλοκαίρι για την Μαριάννα Τουμασάτου με νέο look καλεσμένη σε 2 γάμους

Μαυρισμένη και ξεκούραστη, η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε δύο εμφανίσεις, με την μεν πρώτη να ταιριάζει στο καλοκαιρινό της mood, τη δεύτερη όμως στο χιούμορ της. 

Χωρίς να έχει θεατρικές ή τηλεοπτικές υποχρεώσεις, το φετινό καλοκαίρι της Μαριάννας Τουμασάτου, ήταν ξεκούραστο και μία υπέροχη ευκαιρία να βρεθεί με την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους. Το τέλος του Αυγούστου την βρήκε με δύο πολύ ευχάριστα και όμοια γεγονότα, με τους γάμους δύο πολύ καλών της φίλων.

https://www.instagram.com/p/CVH-zJKoT6K/

Όπου γάμος και χαρά με νέο boho look

Κατά τη διάρκεια της περσινής της θεατρικής παράστασης με το έργο «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Λένας Μαντά, η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία πρωταγωνιστούσε σε αυτή, είχε την ευκαιρία να έρθει κοντά με τη συγγραφέα και να αναπτύξουν στενούς οικογενειακούς δεσμούς.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ανέβασε μία τέλεια ολόσωμη φωτογραφία ποζάροντας με το αγαπημένο της σύνολο

Το βλέπαμε άλλωστε και από τα σχόλια στις αναρτήσεις της Μαριάννας, το πόσο «κοντά» είχαν έρθει. Λίγο πριν την πρεμιέρα του Έτερος Εγώ για παράδειγμα, η Λένα ευχήθηκε τα καλύτερα στη φίλη της Μαριάννα.

manta.jpg

Η ηθοποιός ήταν φυσικό να παραβρεθεί και στη μεγαλύτερη χαρά της οικογένειας Μαντά αυτό το καλοκαίρι, στον γάμο της κόρης της Μαρίας. Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη και το look της ήταν για μία ακόμη φορά υπέροχο και ταιριαστό με την περίσταση. Boho, αεράτο και καλοκαιρινό.

toumasatouforema.jpg

Η ηθοποιός έκανε και μία δεύτερη εμφάνιση, αυτή τη φορά στον γάμο της συναδέλφου της ηθοποιού Ευγενίας Δημητροπούλου, η οποία 3 χρόνια μετά τον πολιτικό της γάμο με τον νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, έκανε χθες και την θρησκευτική τελετή με παρανυφάκι την κόρη τους Εύα.

dimitropoulougamos3.jpg

Εκτός από το στιγμιότυπο με τον πρώτο χορό των νεονύμφων, η Μαριάννα Τουμασάτου δημοσίευσε και μία φωτογραφία που δείχνει αυτή τη φορά το χιούμορ της, με ένα ωραίο ενσταντανέ σε ένα φωτογραφικό stand στην είσοδο της δεξίωσης μαζί με την Κατερίνα Τσάβαλου, τη Μαρία Κωνσταντάκη και φίλους τους.

toumasatou2.jpg