Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γιόρτασε τα 10 χρόνια σχέσης με τον Φώτη της με τον πιο ροκ τρόπο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γιόρτασε τα 10 χρόνια σχέσης με τον Φώτη της με τον πιο ροκ τρόπο

Η γλυκιά αφιέρωση της Πηνελόπης στον σύζυγό της Φώτη και η συνήθεια από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. 

Η αγάπη βρίσκει τρόπο και στα πιο απλά και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαζί με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο επέλεξαν για να γιορτάσουν την δέκατη επέτειο του γάμου τους, έναν πρωτότυπο τρόπο και γλυκό τρόπο. Αλλά δεν ήταν απλό.

https://www.instagram.com/p/CvZzKdvsD3K/

Στο καφέ του πρώτου ραντεβού

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά πριν λίγους μήνες για τον σύζυγό της και μουσικό Φώτη Μπερνάντο και η απάντησή της ήταν αυτονόητη, γιατί παραμένει ακόμη ερωτευμένη μαζί του: «Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Φώτη»

Με τον καλύτερο της φίλο λοιπόν, σύζυγό της και πατέρα των δύο κοριτσιών της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου γιόρτασε πριν από λίγες ώρες τα 10 χρόνια γάμου. Και η αφιέρωσή της προς τον άντρα της ζωής της, μας αποκάλυψε και τον τρόπο που γιόρτασαν. Ροκ, πρωτότυπα, απλά.

https://www.instagram.com/p/Cwc-j1YMZ--/

Και όπως έγραψε: «10 χρόνια. Τι κι αν το καφέ που πήγαμε στο πρώτο μας ραντεβού έχει κλείσει πια...Βρήκαμε και φέτος τρόπο να μπούμε και να πιούμε ξανά εκείνο τον καφέ..Πήραμε καφέ από αλλού, σκαρφαλώσαμε κάτι εμπόδια και μπήκαμε!
Αυτό κάνουμε πάντα. 10 χρόνια βρίσκουμε τον τρόπο».

Η Πηνελόπη μαζί με τον Φώτη και τα δύο κορίτσια τους, την Ηλέκτρα και τη Λυδία έχουν μία πολύ δεμένη οικογένεια, οι γνωστοί ως The Bernados όπως συχνά κάνει tag η ηθοποιός, η οποία στηρίζεται στην αλήθεια τους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βοηθά τους πυρόπληκτους & η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή

https://www.instagram.com/p/Cv2jSkwswH_/

Αυτή την αλήθεια που κάποτε σε μία παλαιότερη ανάρτησή της, μας παρουσίασε ως το μυστικό αυτού του μεγάλου έρωτα: «Η υπόσχεση που δώσαμε ήταν να μην πληγώσουμε ο ένας τον άλλο. Και κάθε μέρα η μόνη μας έννοια είναι αυτή. Αυτό είναι η αγάπη μας. Να προσέχουμε ο ένας την ψυχή του άλλου. The rest is history...».

Πάντως οι μικρές της κόρες όσο μεγαλώνουν, τόσο υπέροχες είναι με το στυλ τους. Όπως η μαμά τους.

https://www.instagram.com/p/CtG9dw2s7bI/