Η Ελένη Φουρέιρα δεν πάει πουθενά χωρίς τον γιο της και τα σχόλια είπαν την αλήθεια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα δεν πάει πουθενά χωρίς τον γιο της και τα σχόλια είπαν την αλήθεια

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Μποτία junior είναι αχώριστοι. Η νέα φωτογραφία της τραγουδίστριας με μαγιό και τον 6μηνών γιο της.

Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της βιώνει φέτος η Ελένη Φουρέιρα η οποία συνεχίζει επιτυχώς την περιοδεία της «Reborn Tour». Πριν λίγους μήνες η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε δυναμικό comeback μετά την πολύμηνη απουσία της λόγω εγκυμοσύνης και είναι πιο ολοκληρωμένη από ποτέ τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Πουθενά χωρίς τον γιο της!

Η 36χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί (καρπό του έρωτα με τον Αλμπέρτο Μποτία) στις 7 Φεβρουαρίου 2023, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η pop star δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο κρατά τρυφερά το χεράκι του νεογέννητου Mποτία junior και έκτοτε δεν σταματά να ποζάρει με τον γιο της, χαρίζοντάς μας τρυφερές εικόνες.

https://www.instagram.com/p/Cv2YcyittNa/

«Οι καλύτεροι 6 μήνες της ζωής μου», έγραψε η Φουρέιρα σε πρόσφατη ανάρτησή της.

Η Ελένη Φουρέιρα πάει παντού με τον γιο της

Τα τελευταία 24ωρα η τραγουδίστρια βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο αφού το βράδυ της Δευτέρας(28/08) θα πραγματοποιήσει συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο.

https://www.instagram.com/p/CwcuLDft_Sk/

Μαζί της βρίσκεται διαρκώς ο 6μηνών γιος της και ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης ο οποίος θα γίνει νονός του Μποτία junior.

H 36χρονη απολαμβάνει τη διαμονή της στην Κρήτη και θέλησε να εκμεταλλευτεί την πισίνα του ξενοδοχείου για να κάνει μπάνιο και να φωτογραφηθεί.

foureira4.jpg

Πριν λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε στο Instagram μερικά στιγμιότυπα με το «μαϊμουδάκι» της, όπως αποκαλεί χαϊδευτικά τον γιο της.

foureira2.jpg

Όπως ήταν αναμενόμενο φίλοι, συνεργάτες και fans της τραγουδίστριας έσπευσαν να σχολιάσουν το τρυφερό post αφήνοντας emojis σε σχήμα καρδιάς.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν η Ρούλα Κορομηλά, η Έβελυν Καζαντζόγλου και η αδερφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα Φουρέιρα.

«Η μανούλα της καρδιάς μας», «The queen of fire and baby spark», «είσαι η καλύτερη μανούλα και η πιο γλυκιά», «μαμά Ελένη σε αγαπάμε», «gorgeous mum, gorgeous son», «μπράβο σου που είσαι μαζί με το παιδί σου», ήταν μερικά από τα σχόλια που αναγνώρισαν τη μεγάλη αλήθεια: Η μαμά Φουρέιρα rocks!

Ο γιος της Ελένης Φουρέιρα έγινε 6 μηνών κι εκείνη πόζαρε μαζί του με mini φόρεμα και jean μπότες

Τα TikTok της Ελένης Φουρέιρα είχαν αποκαλύψει πώς διατηρεί τις αναλογίες της

Η 36χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή της σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση και τον χορό.

Μετά τον τοκετό η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει το comeback της στις πίστες και τις #bodygoals αναλογίες της αφού γυμνάζεται στο σπίτι σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok η Ελληνίδα σταρ μας έχει δείξει μερικές από τις ασκήσεις της αλλά και γωνιές από το εντυπωσιακό σπίτι της στα νότια προάστια. Ο λογαριασμός της pop star στο TikTok είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς με τα videos της να γίνονται συχνά viral.

Πηγή κεντρικής: foureira