Η Αμαρυλλίς βάπτισε τον γιο της: Ο νονός Λυκούδης, η Φουρέιρα και η φούξια τουαλέτα

Η Αμαρυλλίς βάπτισε τον γιο της: Ο νονός Λυκούδης, η Φουρέιρα και η φούξια τουαλέτα

Η εντυπωσιακή Celia Kritharioti τουαλέτα που έβαλε η μαμά Αμαρυλλίς και το πάρτι για τη βάφτιση του γιου της με Melisses και Ελένη Φουρέιρα.

Μια λαμπερή βραδιά στην αθηναϊκή ριβιέρα έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης και αφορμή για τη γιορτή που στήθηκε ήταν η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς που βάπτισε τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον Κώστα Ματσίκα. Η Αμαρυλλίς εντυπωσίασε στη βάπτιση του μικρού που πήρε το όνομα Ευάγγελος, ο οποίος γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022.

Μια βάφτιση με πολλούς celebs

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, είχαν στην ιδιαίτερη στιγμή τους στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες και φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε είδαμε στα social media.

https://www.instagram.com/reel/CuUzCe_o2q5/

Η μαμά Αμαρυλλίς έλαμψε με τη φούξια μάξι τουαλέτα της δια χειρός Celia Kritharioti και έκλεψε τις εντυπώσεις και όταν στο πάρτι που ακολούθησε ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει.

Το μικρόφωνο εννοείται πως πήραν και οι Μέλισσες και η Ελένη Φουρέιρα σε ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα. Εκεί και η Μαρία Μπεκαρώτου που είναι καλή φίλη με τον νονό του μικρού Ευάγγελου, Αλέξανδρο Λυκούδη και όλη την οικογένεια Λυκούδη. Ο νονός είναι ξάδερφος του Σπυράγγελου Λυκούδη, του επί χρόνια πρώην αγαπημένου της Ελένης Φουρέιρα.

Στα πλάνα δεν φάνηκε ο Σπυράγγελος ή η σύζυγός του Τέτη Καλαφάτη που πριν μερικές ημέρες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο γάμου τους. Ο γάμος του ζευγαριού είχε λάβει χώρα στο εκκλησάκι της Παναγίας της Χρυσοσπηλιώτισσας στα Σπήλια ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Ναστάζια Πανταζάτου, Βάντα Ζαφειράτου, Ντίνα Καλαφάτη, Βαγγέλης Πολλάτος και Ανδρέας Βικάτος. Στη συνέχεια το ζευγάρι είχε βαφτίσει τα δύο παιδιά του, Ευγενία και Διονύση με νονές την Άντζελα Καλαφάτη, την Αλεξάνδρα Λυκούδη και την Μέμη Καλαφάτη.

https://www.instagram.com/p/CuMqmvhoN9W/

Η Ελένη Φουρέιρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να κρύψει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη -Είμαστε μαζί της