«Η γαλάζια μου λίμνη»: Η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει την 8χρονη κόρη της και καμαρώνει

«Η γαλάζια μου λίμνη»: Η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζει την 8χρονη κόρη της και καμαρώνει

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας κάνουν διακοπές στο εξοχικό τους στην Τήνο με τα δίδυμα. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και το νέο παρεάκι της εγχώριας showbiz.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του εγχώριου starsystem και αποδεικνύουν καθημερινά πως ο γάμος δεν «σκοτώνει» τον έρωτα.

Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 27 Ιουνίου 2014 και φέτος συμπλήρωσαν 9 χρόνια γάμου με τα δίδυμα παιδιά τους (Μιχαήλ Άγγελος και Ειρήνη Χρυσή) να ολοκληρώνουν τον μεγάλο τους έρωτα.

Η γνωστή φωτογράφος και ο ηθοποιός έχουν ενεργή παρουσία στα social media και οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι γεμάτοι υπέροχες οικογενειακές αλλά και #couplegoals φωτογραφίες.

Οι οικογενειακές διακοπές στην Τήνο

H ευτυχισμένη οικογένεια περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Τήνο όπου διατηρούν εξοχική κατοικία. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος Ρέβη-Τότσικας παραθέρισαν στο νησί της καρδιάς τους μαζί με τα δίδυμα και αγαπημένους φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cv2fWJToDNk/

Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Βασίλης Καρύδης και ο hair stylist Πάνος Παπανδριανός ενώθηκαν με την οικογένεια Τότσικα- Ρέβη και συνέθεσαν το πιο fun παρέακι της Ελληνικής showbiz.

Τα παιδιά των δύο ζευγαριών (Ρέβη-Τότσικα και Μαζαρί-Καρύδη) απόλαυσαν τις βουτιές και το παιχνίδι στη θάλασσα, με τους γονείς τους να απαθανατίζουν τη στιγμή σε ένα τρυφερό βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/CwcZCGhoaY3/

Πριν λίγες ώρες η γνωστή φωτογράφος έκανε ένα αποχαιρετιστήριο post δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών με highlights από το καλοκαίρι τους.

https://www.instagram.com/p/CwexI5cIQkm/

«Αντίο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ρούλα Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη δεν τελείωσε το σχολείο λόγω bullying αλλά στο μάθημα της έμπνευσης παίρνει άριστα

https://www.instagram.com/reel/CwaGRj1oK7X/

Η ομοιότητα με τα παιδιά τους

Τα δίδυμα παιδιά της φωτογράφου και του ηθοποιού μοιάζουν τρομερά στους γονείς τους με την μικρή Ειρήνη να είναι το mini me του Αποστόλη Τότσικα ενώ ο 8χρονος Μιχαήλ αποτελεί μικρό κλώνο της Ρούλας Ρέβη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές τους.

Το εξοχικό Ρέβη-Τότσικα στις Κυκλάδες

Το λιτό σπίτι στην Τήνο του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη, είναι το οικογενειακό τους ησυχαστήριο, το μέρος που αγαπούν και στο οποίο για περισσότερα από δέκα χρόνια περνούν τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/CvhCNzDIzRi/

Τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από αυτό το άσπρο σπίτι των 60 τ.μ με τον πέτρινο τοίχο και το κρυφό μονοπάτι, όπως το αποκαλεί η φωτογράφος, το οποίο οδηγεί σε μία παραλία, που έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Χωρίς να το επιδιώξει η γνωστή φωτογράφος έχει στήσει το ωραιότερο location για φωτογράφηση με αυτό το σπίτι, μέσα σε ένα κτήμα με ελιές, που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα.

Είναι το σπίτι που αγόρασε πριν από 12 χρόνια ο Αποστόλης για να γίνει το καταφύγιό τους. Στην συνέχεια έγινε και το αγαπημένο μέρος των αναμνήσεων των των 8χρονων δίδυμων παιδιών τους, της Ειρήνης και του Άγγελου. Άσπρο όπως όλα τα κυκλαδίτικα σπίτια, μέσα σε ένα κτήμα γεμάτο ελιές και με δύο πέτρινους τοίχους να δημιουργούν δύο επίπεδα, ως ξεχωριστές βεράντες μέσα στην φύση.

Πηγή κεντρικής: roula.revi