Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια και όσες αλλαγές κι αν κάνει στα μαλλιά της παραμένει ίδια

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει γενέθλια και όσες αλλαγές κι αν κάνει στα μαλλιά της παραμένει ίδια

Μπορεί να θυμόμαστε την Σμαράγδα με το άφρο καστανόξανθο look που είχε στο «Παρά 5», αλλά δεν είναι το μόνο που έχει τολμήσει. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη, έχει σήμερα γενέθλια και το Instagram έχει «πλημμυρίσει» με ευχές από τις αναρτήσεις των πιστών της fans και των αγαπημένων της φίλων. Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Σμαράγδα παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή. Φέτος κλείνει τα 54 και απ' ότι φαίνεται τα χρόνια δεν την έχουν αγγίξει στιγμή.

Το chic χτένισμα που έκανε η Δανάη Μπάρκα είναι ιδανικό για όλες τις ώρες φέτος το καλοκαίρι

Η Σμαράγδα Καρύδη, έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες παραγωγές της Ελλάδας. Ενσωματώνεται αμέσως σε κάθε ρόλο και γίνεται έναν με αυτό. Δε φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της και να τολμήσει τα πιο ανατρεπτικά looks στα μαλλιά της. Ένα τρανταχτό παράδειγμα, είναι το άφρο καστανόξανθο χτένισμα που είχε στη σειρά του MEGA, το «Παρά 5», το οποίο έχει κάνει όλους τους fans της, να τη θυμούνται με αυτό.

356407403_598252962153157_406847441346471167_n.jpg

@smaragda_karidi_official

Έχει αφήσει τα μαλλιά της μακριά, τα έχει κόψει κοντά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιλέξει να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Μπορεί να την έχουμε στο μυαλό μας ως ξανθιά, αλλά η αγαπημένη ηθοποιός έχει γίνει πλέον ginger. Ναι πολύ σωστά! Η Σμαράγδα Καρύδη, επέλεξε το συγκεκριμένο πορτοκαλί χρώμα στα μαλλιά της, για τον ρόλο της στη νέα σειρά «IQ 160», του STAR, που υποδύεται την Πηνελόπη.

https://www.instagram.com/p/B44zGc8ppfU/

Φαίνεται, πως η Σμαράγδα έχει αγαπήσει την συγκεκριμένη απόχρωση, αφού της είναι αρκετά οικεία καθώς πριν από 5 χρονιά την είχε υιοθετήσει ξανά στην εμφάνισή της. Με αφορμή λοιπόν, τα 54α γενέθλιά της Σμαράγδας Καρύδη, ανατρέξαμε στις πιο εντυπωσιακές αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια στα μαλλιά της. Τις έχουμε συγκεντρώσει όλες στην παρακάτω gallery για να τις δεις όλες μία προς μία.

https://www.instagram.com/p/BCTWTE3Iz1E/

Επιπλέον, μένουμε συντονισμένοι για να δούμε ποιοι από τα αγαπημένα της πρόσωπα θα της αφιερώσουν τις πιο όμορφες ευχές μέσα από το λογαριασμό τους στο Instagram, αλλά και πώς θα περάσει τα γενέθλιά της η όμορφη ηθοποιός.