Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Το εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι έχει τον πιο instagramable κήπο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Το εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι έχει τον πιο instagramable κήπο

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος έχουν τον πιο μεγάλο και όμορφο κήπο στο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στις εκπομπές «Πρωινή Μελέτη» και «Μεσημεριανή Μελέτη» από το 2008 έως 2013 ενώ συμμετείχε πέρσι - για λίγο -και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

https://www.instagram.com/p/CfJAoMIMUYu/

Πέρα απ' αυτά, η παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τον σύζυγό της Άρη Γούτο και τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει - την 5χρονη Μαίρη και τον 3 ετών Κωνσταντίνο.

Το εξοχικό στο Πόρτο Χέλι

Ένα από τα αγαπημένα μέρη της οικογένειας, όπως θα δεις και από το προφίλ που έχει στα social media η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι το εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι. Εκεί απολαμβάνουν τις διακοπές τους κάθε καλοκαίρι, ενώ εκεί έγινε και η βάφτιση του μικρού Κωνσταντίνου.

https://www.instagram.com/p/CRlf3EuMVve/

Όπως θα δεις και από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Φλορίντα Πετρουτσέλι στον λογαριασμό της στο Instagram, το πέτρινο εξοχικό τους στο Πόρτο Χέλι έχει έναν πολύ μεγάλο κήπο με πολλά φυτά και πανέμορφα χρωματιστά λουλούδια.

florinta-petroytseli.jpg

Επίσης, υπάρχει μια μεγάλη πισίνα όπου η ίδια και οι φίλοι τους μπορούν να κάνουν μια δροσερή βουτιά απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.

Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές γωνιές στον κήπο του συγκεκριμένου εξοχικού που είναι ιδανικές για μαζώξεις αλλά και για να χαλαρώνει η οικογένεια, όσο βρίσκεται μακριά από τη βουή της πόλης. Ο μεγάλος λευκός καναπές, τα φαναράκια και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά δίνουν μια αίσθηση αρμονίας και γαλήνης στον καταπράσινο κήπο.

Τέλος, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια σε διάφορα σημεία του κήπου για να μπορούν να παίζουν ελεύθερα η Μαίρη και ο μικρός Κωνσταντίνος.