Όλοι μιλούν για την Έλλη Τρίγγου και εκείνη απαντά με θαυμασμό για τον Λευτέρη Χαρίτο

Κατερίνα Μπούσιου
Όλοι μιλούν για την Έλλη Τρίγγου και εκείνη απαντά με θαυμασμό για τον Λευτέρη Χαρίτο
Giorgos Makris Photography

Η απίστευτη μεταμόρφωσή της σε Μάγισσα Θεοφανώ και ο νέος της ρόλος έχουν ήδη κάνει την Έλλη Τρίγγου το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς, πριν καν δούμε το πρώτο επεισόδιο στις 25 Σεπτεμβρίου, στην επίσημη πρεμιέρα για όλες τις σειρές μυθοπλασίας. 

Η σειρά «Η Μάγισσα» η μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της χρονιάς, έχει δημιουργήσει τη λεγόμενη αναμονή κοινού εδώ και αρκετούς μήνες. Τα εντυπωσιακά τρέιλερ εστιάζουν φυσικά στην κεντρική πρωταγωνίστρια Έλλη Τρίγγου, η οποία χθες έκανε μία πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση, στον άνθρωπο που άλλαξε την καριέρα της, 4 χρόνια πριν. Η ηθοποιός ετοιμάζεται ίσως και για τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CurjdWloTJd/

«Μαζί σου και στην κόλαση»

Πριν από 4 χρόνια και ενώ ήδη είχε ολοκληρώσει με επιτυχία τη συνεργασία της στο θέατρο στην παράσταση «Ο ερωτευμένος Σαίξπηρ» στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, η Έλλη Τρίγγου έλαβε το πιο σημαντικό τηλεφώνημα της ζωής - όπως και το αποτέλεσμα έδειξε - από τον σκηνοθέτη των Άγριων Μελισσών Λευτέρη Χαρίτο.

https://www.instagram.com/p/CUU5YbmIw4D/

Μπορεί η πρώτη οντισιόν να αφορούσε σε έναν άλλο ρόλο, αλλά τώρα πια δεν μπορούμε να φανταστούμε καταλληλότερη για τον ρόλο της Ασημίνας από εκείνη. Εξέλιξε τον χαρακτήρα με το ταλέντο της και είναι σαν ο ρόλος να γράφτηκε αποκλειστικά για εκείνη.

Σε λίγες μέρες θα δούμε ένα μέρος της dream team εκείνης της σειράς, με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, αλλά και ορισμένους από τους ηθοποιούς των Μελισσών, στη σειρά «Η Μάγισσα», την μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή της χρονιάς, μιλώντας και με δεδομένα κόστους αλλά και καλλιτεχνικών απαιτήσεων.

https://www.instagram.com/reel/CwHtW8oIORV/

Καπετάνιοι, Πειρατές & η «Μάγισσα» Έλλη Τρίγγου: Τα πρώτα πλάνα και οι δηλώσεις για τη νέα σειρά

Η Έλλη Τρίγγου είναι το κεντρικό πρόσωπο της χρονιάς, ως η Μάγισσα Θεοφανώ, υπηρέτρια στην οικογένεια Λάσκαρη. Ορφανή από γονείς, μεγάλωσε σε μοναστήρι πριν ο άρχοντας Λάσκαρης (Γιώργος Γάλλος) την πάρει στο σπίτι τους. Η Θεοφανώ, έχει έναν κρυφό πόθο για τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας, τον Μάρκο, άλλα όσα συμβούν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, θα την θέσουν μπροστά σε μία άλλη πραγματικότητα με το μεταφυσικό της χάρισμα.

Ήδη από το πρώτο τρέιλερ της σειράς καταλάβαμε ότι ο ρόλος της είναι πολύ ιδιαίτερων υποκριτικών και τεχνικών απαιτήσεων.

https://www.instagram.com/p/CwpFdbioZyc/

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της ως Θεοφανώ την οποία και αναδημοσίευσε ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος γράφοντας το «4 χρόνια εμπιστοσύνη», για τη συνεχή συνεργασία τους, εκείνη του απάντησε με μία επική ατάκα: «Μαζί σου και στην κόλαση».

triggou_xaritos.jpg

Η Έλλη έκανε ωστόσο και μία ανάρτηση για τον οπερατέρ της σειράς και είναι προς τιμήν της, να αποδίδει τα εύσημα προς τους αφανείς ήρωες μίας τηλεοπτικής παραγωγής: «Ο @minasfous θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι ένας οπερατέρ. Ή να πει ότι είναι ο οπερατέρ των Άγριων Μελισσών και τώρα της Μάγισσας και τόσων άλλων προτζεκτ. Αλλά στ' αλήθεια ο Μηνάς είναι πολλά περισσότερα. Σκαρφαλώνει, ξαπλώνει, ξηλώνει, κρεμιέται, τρέχει, βρίσκει λύσεις, νοιάζεται, είναι τα ζεστά μάτια που ξέρεις πως όταν σε κοιτάζουν είτε γυμνά είτε πίσω από την κάμερα, είσαι ασφαλής. Ο Μηνάς έχει καψούρα με τη δουλειά του και όλοι εμείς έχουμε καψούρα με το Μηνά. Είναι καλλιτεχνάρα και κυρίως ανθρωπάρα και τον ευχαριστώ που υπάρχει».

https://www.instagram.com/p/CwnrsxNu5Rz/

Αν και δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη ανακοίνωση, η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου από τον ΑΝΤ1.

Θα ζήσουμε ξανά ένα τηλεοπτικό θαύμα όπως και στις Άγριες Μέλισσες; Ίσως και μεγαλύτερο, θα έλεγα.