Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά το Survivor All Star

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχαιρέτησε τα ξανθά μαλλιά της. Η νέα σοκολατί απόχρωση της πηγαίνει τέλεια!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στο Survivor All Star, τόσο για τις αθλητικές τις ικανότητες, όσο και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Το προφίλ της Σταυρούλας στο Instagram, γέμισε φέτος το καλοκαίρι με τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες με μαγιό. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του Survivor All Star, παρότι πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως θα είναι η νικήτρια φέτος. Κατάφερε όμως, να κερδίσει τις καρδιές όλων. Η ίδια βρέθηκε μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου και την Ελένη Χαμπέρη τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην Σκόπελο.

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι μία αυθεντική cat lover που λατρεύει να το δείχνει με κάθε ευκαιρία

https://www.instagram.com/p/CvWz1pcsvwy/

Μπορεί να είχαμε συνηθίσει από το Survivor, την Σταυρούλα Χρυσαειδή καστανόξανθη, αλλά όπως όλα δείχνουν, η ίδια αποφάσισε μετά την επιστροφή της από τις διακοπές να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της. Η αλήθεια είναι πώς αυτή η μεταβατική περίοδος είναι κατάλληλη για ένα φρεσκάρισμα στην εμφάνιση μας. Η Σταυρούλα, έγινε καστανή! Αυτή η σοκολατένια απόχρωση που επίλεξε για τα μαλλιά της, αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την μαυρισμένη επιδερμίδα της, ενώ δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το ανοιχτό χρώμα των ματιών της.

370263482_17973261785582508_5467969373119501568_n.jpg

@stavroulachrysaeidi

Επιπλέον, εκτός από το χρώμα των μαλλιών της η Σταυρούλα Χρυσαειδή, έκοψε μικρά διακριτικά φραντζάκια, τα οποία αγκαλιάζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της με τον πιο γλυκό τρόπο. Τα μαλλιά της φτάνουν λίγο πιο κάτω από τους ώμους της, ενώ φαίνεται ότι θα της πήγαινε τέλεια και το πιο κοντό καρέ, μία από τις hot τάσεις τα τελευταία χρόνια.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις καλύτερα την εντυπωσιακή αλλαγή που επίλεξε η Σταυρούλα για τα μαλλιά της μετά το Survivor All Star.