Κουκουράκης και Μιχαλάκη λατρεύτηκαν στην «Παραλία» αλλά η έκπληξη για το Twitter ήταν ο Νινιός

Κατερίνα Μπούσιου
Κουκουράκης και Μιχαλάκη λατρεύτηκαν στην «Παραλία» αλλά η έκπληξη για το Twitter ήταν ο Νινιός

Η μεγάλη έκπληξη με τον Γιώργο Νινιό και ο νέος Δούκας Σεβαστός. Η σειρά «Η Παραλία» έκανε πρεμιέρα με άρωμα από «Άγριες Μέλισσες». 

Πρεμιέρα για την πρώτη σειρά μυθοπλασίας του τηλεοπτικής σεζόν είχαμε χθες το βράδυ και η σειρά «Η Παραλία» είχε θερμή υποδοχή από τα social media. Μία σκηνή της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιάννη Κουκουράκη, θύμισε ξανά τις Άγριες Μέλισσες, αλλά άλλος ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Και όλα θυμίζουν Άγριες Μέλισσες ξανά

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον για τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιάννη Κουκουράκη, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Η Παραλία» ξανά ως τηλεοπτικό ζευγάρι, ένα χρόνο μετά τον γάμο τους στις Άγριες Μέλισσες, ως Δρόσω και Κωνσταντής. Πολύ σοφά η Δανάη είχε δηλώσει χθες στο Queen.gr ότι ο Γιάννης θα είναι το παντοτινό της ταίρι.

Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

Το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί ακόμη να τους συνηθίσει ως Υπατία και Γιώργο γιατί η σκηνή της πρότασης γάμου στα πρώτα λεπτά, τους θύμισε τον Κωνσταντή και τη Δρόσω ξανά. Μέχρι και τον Αλέξανδρο Λογοθέτη που κάνει τον επιχειρηματία πατέρα της παρομοίασαν ως τον νέο Δούκα Σεβαστό.

https://www.instagram.com/p/CwpO-kSgAe4/

Η σειρά εποχής στα Μάταλα του 1969 με το κίνημα των χίπις να κάνει εμφανή την παρουσία του στην τοπική κοινωνία έγινε Νο1 trend στο Twitter, αλλά η μεγάλη έκπληξη της αγάπης του κοινού ήταν και ο Γιώργος Νινιός. Σε είχαμε προϊδεάσει πως στον ρόλο του αφελούς τρελού θα προκαλέσει αίσθηση. Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

Η ΕΡΤ είναι το πρώτο κανάλι που έκανε 20 μέρες νωρίτερα από τα ιδιωτικά κανάλια την πρεμιέρα της καθημερινής του σειράς. Σε μία κίνηση όχι μόνο εντυπωσιασμού, αλλά και τηλεοπτικής στρατηγικής. «Η Παραλία» είχε ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου τα γυρίσματα τα οποία και συνεχίζονται.

https://www.instagram.com/reel/CwuR2Mlgbn6/

Λόγω και της εγκυμοσύνης της Δανάης Μιχαλάκη, η ίδια δήλωσε χθες πως αναμένει να γίνει και μία αντίστοιχη σεναριακή προσαρμογή στον ρόλο της ως Υπατία.

Η ιστορία εξελίσσεται στα Μάταλα το 1969. Στα χρόνια της δικτατορίας και της αντικουλτούρας των χίπις. Οι δύο κολλητές φίλες της νεαρής Υπατίας η οποία σπουδάζει γιατρός στο Λονδίνο την καλωσορίζουν πάλι στο νησί και την ξεναγούν στην μικρή κοινωνία των παιδιών των λουλουδιών με τους οποίους έχουν σχέση.

Εκείνη έχει επιστρέψει για λίγο στην Κρήτη για να ανακοινώσει στην οικογένειά της, την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της.

Το πρώτο βράδυ όμως, στοιχειώνει από τη δολοφονία της μίας τους φίλης, με την οποία ήταν αχώριστες από μικρές. Και από εδώ και πέρα ξεκινά η βαθύτερη και λίγο πιο σκοτεινή ιστορία.