Αγάπη με δράμα: 5 νέοι τηλεοπτικοί έρωτες και αγαπημένα ζευγάρια που φέτος θα γίνουν viral

Κατερίνα Μπούσιου
Αγάπη με δράμα: 5 νέοι τηλεοπτικοί έρωτες και αγαπημένα ζευγάρια που φέτος θα γίνουν viral

Οι σειρές «Πανθέοι», «Το προξενιό της Ιουλίας», «O γιατρός», «Ο Παράδεισος των Κυριών» και η «Παραλία» φιλοδοξούν να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον αφενός με το σενάριό τους, αφετέρου με τις ερωτικές τους ιστορίες και τα ζευγάρια τους. 

Ο έρωτας και οι δυσκολίες του, τα διλήμματα αλλά και οι παράνομοι δεσμοί, πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κοινού, είτε μιλάμε για μία δραματική σειρά, είτε για κωμική. Φέτος θα μας προκύψουν νέα ειδύλλια και ζευγάρια που θα γίνουν viral.

Όταν η Μέλια Κράιλινγκ θα ερωτευτεί τον Μιχάλη Σαράντο

Ήδη από το τρέιλερ της νέας σειράς «Οι Πανθέοι» στον ΣΚΑΙ, έχουμε καταλάβει πως θα υπάρξει μία διαφορετική προσέγγιση στο βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη. Θα κρατηθούν όμως κάποια βασικά στοιχεία στον χρόνο, πριν και μετά τον πόλεμο, στις σχέσεις των ηρώων, δηλαδή στα ζευγάρια και στο ηθικό και υπαρξιακό τους αποτύπωμα.

Ο Μιχάλης Σαράντης ως Κίτσος Γαλάτης και η Μελία Κράιλινγκ ως Μάρμω Πανθέου είναι το ζευγάρι που θα ερωτευτεί παράφορα. Το ζήτημα είναι βέβαια πως εκείνη είναι παντρεμένη με τον γιατρό Ανδρέα Πανθέο, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης . Στην θρυλική σειρά της ΕΡΤ το 1979 τους αντίστοιχους ρόλους είχαν υποδυθεί η Κάτια Δανδουλάκη και ο Στέλιος Καλογερόπουλος.

Από τον έρωτα στο δράμα: Ποιες σειρές αγάπησε το κοινό και ποιες νίκησαν σε τηλεθέαση;

Ο Σίμος πολιορκεί την Αμαλία στις στάχτες του Παράδεισου των Κυριών

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο ταλαντούχος ηθοποιός και αγαπημένος δάσκαλος στις Άγριες Μέλισσες, μπαίνει στη σειρά του Alpha, με άγριες διαθέσεις. Ο ρόλος του δεν είναι τόσο φωτεινός όπως στην προηγούμενη σειρά. Θα βοηθήσει τον Ντίνο να χτίσει ξανά το πολυκατάστημα, αλλά θα ερωτευτεί την Αμαλία. Θα είναι όμως πραγματικός αυτός ο έρωτας; Ο Σίμος Πολύζος τον οποίο θα υποδυθεί θα την κατακτήσει με τη γοητεία του, αλλά τα κίνητρα του και τα σχέδιά του δεν έχουν σχέση με τον έρωτα αλλά με τα χρήματα.

https://www.instagram.com/reel/CupO9gbIBCI/

Η Ιουλία ζει έναν καταστροφικό έρωτα με τον Γρηγόρη

Η κεντρική ηρωΐδα, η χωριατοπούλα Ιουλία του Θεσσαλικού κάμπου, αναγκάζεται να παντρευτεί τον Γιώργη, έναν γαιοκτήμονα της περιοχής. Είναι όμως ακόμη ερωτευμένη με τον Γρηγόρη, συγχωριανό της, μικρότερο σε ηλικία από τον μέλλοντα σύζυγο, γοητευτικό και καθόλου εύπορο.

to-proxenio.jpg

Ο δεσμός τους θα είναι κρυφός, κάποιες φορές θα εκδηλώνεται, άλλες φορές θα μείνει στην αφάνεια και η Ευγενία Ξυγκόρου με τον Δημήτρη Σέρφα που θα υποδυθούν τους δύο ρόλους, είναι έτοιμοι για να γίνουν μόνιμο trend την φετινή σεζόν. Με την Ιουλία να καταλήγει όμως στη φυλακή.

https://www.instagram.com/p/CvKvxvbIZ5G/

Η Υπατία ερωτεύεται τον Χάρι και η Δανάη Μιχαλάκη χωρίζει τον Γιάννη Κουκουράκη

Αρχικά στη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» θα δούμε μία πολύ ωραία τηλεοπτική επανασύνδεση. Η Δανάη Μιχαλάκη, θα ξαναβρεθεί με τον Γιάννη Κουκουράκη και θα ξαναγίνουν Δρόσω και Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες, αφού θα τους δούμε αρχικά να είναι έτοιμοι να παντρευτούν ως Υπατία και Γιώργος.

Η Δανάη, θα τον χωρίσει για το χατίρι του Δημήτρη Μοθωναίου που παίζει τον Χάρι. Η απόφασή της αλλάζει με φόντο τα Μάταλα, λόγω της προσωπικής της υπαρξιακής επανάσταση, των παιδιών των λουλουδιών των '70s και εξαιτίας μίας δολοφονίας.

Η Δανάη Μιχαλάκη κάνει τηλεοπτικό comeback λίγο πριν τη δεύτερη επέτειο του γάμου της

Με την Άννα ή με τη Σοφία ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης;

Εδώ έχουμε ένα δίλημμα το οποίο δεν είναι απλό. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο γιατρός Αντρέας στη νέα σειρά του Alpha «Ο γιατρός», μετά από έναν πυροβολισμό εκδίκησης από πατέρα ασθενή του, χάνει τη μνήμη του.

Ζει 12 χρόνια πίσω. Νομίζει ότι αγαπά ακόμη την πρώην σύζυγό του Άννα (Δήμητρα Σιγάλα) αλλά δεν ξέρει ότι στο υποσυνείδητό του, υπάρχει ο φλογερός έρωτας για τη βοηθό του Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου). Η αλλαγή της ηθικής του υπόστασης ως επιστήμονας και ως άνθρωπος μέχρι να ξαναβρεί τη μνήμη του, θα παίξει ρόλο στην απόφασή του.

https://www.instagram.com/reel/CuU1ayEogWL/