7 φθινοπωρινά κραγιόν που θα τονίσουν ακόμη περισσότερο την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου

Ευαγγελία Αλπίδου

Ζεστά, σέξι χρώματα θα γεμίσουν τα χείλη και θα ταιριάξουν τέλεια με τα fall looks. 

Μπορεί όλες να αγαπάμε το καλοκαίρι, τις βόλτες δίπλα στη θάλασσα, τα μαγιό και τα αγαπημένα μας παρεό, αλλά και ο χειμώνας έχει την χάρη του... Χουχουλιάρικα πουλόβερ και παλτό απογειώνουν την κάθε μας εμφάνιση, ενώ η χρωματική παλέτα που επικρατεί τριγύρω στη φύση και στα looks μας είναι οι γήινες αποχρώσεις. Μιας και λοιπόν, σιγά-σιγά αρχίζουμε να αποχαιρετάμε το καλοκαίρι, αποφασίσαμε να βρούμε τα κραγιόν που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν. Είναι ζεστά, σέξι χρώματα τα οποία θα γεμίσουν τα χείλη μας και θα ολοκληρώσουν τέλεια τα makeup looks μας.

Chocolate Lovers! Αυτά τα σοκολατένια αρώματα θα σε βάλουν σε φθινοπωρινό mood

Δώσε χρώμα στα χείλη σου

Serena-Williams-bty-S17-011.jpg

Επιπλέον, οι φθινοπωρινές αποχρώσεις στα κραγιόν θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την μαυρισμένη επιδερμίδα που προσπαθούμε να διατηρήσουμε μετά τις διακοπές με νύχια και με δόντια. Τα σκούρα χρώματα με πρωταγωνιστή το μπορντώ θα τονίσουν τα χείλη, ενώ οι nude αποχρώσεις θα ολοκληρώσουν τέλεια τα natural makeup looks. Αυτά τα χρώματα κολακεύουν κάθε παλέτα, είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή. Φέτος, το φθινόπωρο επικρατούν και οι glossy και οι ματ υφές. Για το λόγω αυτό, μπορείς να επιλέξεις αυτό που στέκεται καλύτερα στα δικά σου χείλη.

Τα συγκεκριμένα κραγιόν, μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και μόνα τους χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Εφάρμοσε την αντηλιακή προσώπου και πρόσθεσε το αγαπημένο σου χρώμα στα χείλη. Έτοιμη για το γραφείο, αλλά και για τα early drinks που μπορεί να ακολουθήσουν μετά τη δουλειά!

Beauty Alert! Αυτές είναι οι hot τάσεις στο μακιγιάζ που θα αγαπήσουμε το φθινόπωρο του 2023

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα δεις scrollάροντας προς τα κάτω και να σημειώσεις ποια θέλεις να κάνεις δικά σου. Enjoy…

Shopping Time: