Ο λόγος που η Kourtney δεν πήγε μαζί με τις αδερφές Kardashians στη συναυλία της Beyonce

H Kylie Jenner, η Khloé και η Kim Kardashian έδωσαν το παρών μαζί με τις πανέμορφες κόρες τους.

Στη συναυλία της Beyonce στο Λος Άντζελες, δεν έλειπαν οι αδερφές Kardashians. H Kylie Jenner, η Khloé και η Kim Kardashian έδωσαν το παρών μαζί με τις πανέμορφες κόρες τους. Όλες εμφανίστηκαν στη συναυλία με silver total looks, αφού υπήρχε συγκεκριμένο αίτημα για dress code για τους θαυμαστές, από την μία και μοναδική Beyonce. Η 41η τραγουδίστρια έκλεψε για άλλη μία φορά την παράσταση με το ασημένιο κορμάκι και την μεταλιζέ κάπα που φόρεσε πάνω στην σκηνή.

https://www.instagram.com/p/CwnWQbzRk5S/

Οι αδερφές Kardashians γέμισαν με στορις τα προφίλ τους στο Instagram, δείχνοντας να το διασκεδάζουν πολύ... Η Kylie Jenner δεν καθόταν μαζί με τις υπόλοιπες αδερφές της.

Η Φιλιώ Τσινόγλου δείχνει το πλημμυρισμένο στούντιο πιλάτες της στο Βόλο

kim1.png

Ο φωτογραφικός φακός, την κατέγραψε να κάθεται μαζί με τον ηθοποιό Timothée Chalamet, με τον οποίο φημολογείται ότι είναι ζευγάρι. Οι δυο τους φαίνεται να περνάνε όμορφα μεταξύ τους, αφήνοντας να αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι πράγματι υπάρχει ένα φλερτ ανάμεσα τους.

Από την άλλη η Kourtney Kardashian δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συναυλία μαζί με τις αδερφές της, λόγω τις εγκυμοσύνης της. Η Kourtney Kardashian περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Travis Barker, ο οποίο είναι 46 ετών. Η Kourtney προσπαθούσε πολύ καιρό μαζί με τον σύζυγό της να κάνουν ένα παιδί. Μέσα από τα social media, φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ περιμένοντας τον ερχομό του παιδιού τους.

https://www.instagram.com/p/Cm7sJR3vT76/

Μερικές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της Kourtney Kardashian:

Η Δανάη Μπάρκα πάει κόντρα στον καιρό και στην ατυχία λίγο πριν την πρεμιέρα της