O Joe Jonas ζητά διαζύγιο από την Sophie Turner και η αιτία χωρισμού ξαφνιάζει

O Joe Jonas ζητά διαζύγιο από την Sophie Turner και η αιτία χωρισμού ξαφνιάζει
Invision

Το περιβάλλον του Joe Jonas επιμένει πως η Sophie Turner έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό.

Οι φήμες περί διαζυγίου έγιναν πραγματικότητα στην περίπτωση του τετραετή γάμου του τραγουδιστή Joe Jonas και της πάλαι ποτέ αγαπημένης του, 34χρονης Sophie Turner.

O Joe, προσπάθησε να σώσει τον γάμο του με την Sophie αλλά η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη και το διαζύγιο προχωρά κανονικά πια.

Σύμφωνα με πηγή της Page Six, το διαζύγιο ήταν η τελευταία λύση για τον Joe και τονίζεται:

«Ο Joe ποτέ δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του αλλά ένιωσε πως αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση για τις κόρες του. Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι πως εκείνος και η Sophie πέρασαν πολλά φέτος.

Υπήρξε πολλή φασαρία και πολλές διαφωνίες. Ήταν κάτι που μεγάλωνε και ο Joe έφτασε στο σημείο να έχει εξουθενωθεί κι ας έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τον γάμο του. Εκείνη θέλει να βγαίνει να παρτάρει, εκείνος θέλει να μένει σπίτι, ο τρόπος ζωής τους ήταν πολύ διαφορετικός».

Joe Jonas - Sophie Turner: Τα σημάδια πως χωρίζουν τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο

Ο 34χρονος Joe προσέλαβε τον δικηγόρο Tom Sasser που είχε εκπροσωπήσει και τον Τiger Woods για να προχωρήσει το διαζύγιο και το ζήτημα κηδεμονίας. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως οι κόρες του μένουν κυρίως μαζί του, παρότι είναι ενός και τριών ετών αλλά τονίστηκε πως ο Joe θα ζητήσει κοινή επιμέλεια.

Χάρη στο ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν κάνει, ο Joe και η Sophie θα μοιραστούν μόνο το ποσό στο οποίο θα πουλήσουν το σπίτι που απέκτησαν μαζί. Κατά τα άλλα, όλα τα υπόλοιπα έσοδά τους, από τη δουλειά τους δεν θα υποστούν καμία μοιρασιά.

Turner και Jonas είναι μαζί από το 2019, έχουν αποκτήσει δύο κόρες και το TMZ υποστηρίζει πως τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησαν πριν έξι μήνες.

Το 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Las Vegas αμέσως μετά τα Billboard Music Awards, ενώ μερικούς μήνες μετά διοργάνωσαν και την πιο επίσημη τελετή σε ένα κάστρο στη Γαλλία. Τον γάμο τους ακολούθησαν ταξίδια στις Μαλδίβες και στην Ιταλία για «μήνα του μέλιτος». Στις 22 Ιουλίου του 2020, η Turner και ο Joe υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τη Willa, χωρίς ποτέ να έχουν παραδεχτεί δημόσια πως η ηθοποιός ήταν έγκυος.

H Turner έφερε την δεύτερη κόρη της στον κόσμο τον Ιούλιο του 2022 και είχε πει πριν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού:

https://www.instagram.com/p/CQt21cpNZn8/

«Το καλύτερο πράγμα στη ζωή είναι να βλέπω την κόρη μου να μεγαλώνει. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα μεγαλώσουμε την οικογένεια μας. Είναι η καλύτερη ευλογία. Η κόρη μου νομίζω ότι απλώς πιστεύει ότι η κοιλιά είναι το μωρό και αυτό είναι το όνομά της. Αλλά είναι πολύ πιο έξυπνη από το κανονικό, οπότε νομίζω ότι έχει μια ιδέα. Θέλει την μαμά της όλη την ώρα, διεκδικεί την επικράτειά της», δήλωνε τοτε η Βρετανίδα σταρ.