Η Kylie Jenner το ζει στο full στην 1η δημόσια εμφάνιση με τον Timothée

Η Kylie Jenner το ζει στο full στην 1η δημόσια εμφάνιση με τον Timothée

Δεν φαίνεται να είναι βέβαιο αν ο Travis Scott έχει ξεπεράσει την Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον Timothée Chalamet στη συναυλία της Beyoncé, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας Renaissance, το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου.

Το νεαρό ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό και αντάλλασσε αγκαλιές και φιλιά, ενώ ο πρώην της Jenner, Travis Scott, βρισκόταν στο πλήθος.

Πιο αναλυτικά, το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη θα βρίσκεται σε ιδιαίτερα… παθιασμένες στιγμές, όχι πολύ μακριά από το σημείο που βρίσκονταν οι αδερφές της 26χρονης Kylie, Kim Kardashian και Kendall Jenner.

https://www.instagram.com/p/Cwz6Qx9tojh/

Ο δημοσιογράφος του The Hollywood Reporter, Chris Gardner, βρέθηκε στην συγκεκριμένη συναυλία και απαθανάτισε την στιγμή, αναρτώντας στη συνέχεια ένα βίντεο που επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν ζευγάρι την Kylie Jenner και τον Timothée Chalamet.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μόλις ημέρες πριν η Jenner εντοπίστηκε να φεύγει με το αυτοκίνητό της από το σπίτι του Chalamet, στο Beverly Hills.

Ακόμα ερωτευμένος με την Jenner ο Scott;

Σύμφωνα με το Page Six, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο πρώην της Kylie, Travis, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Stormi και τον Aire, βρισκόταν και εκείνος στα VIP ή καθόταν σε οποιοδήποτε άλλο σημείο εντός του σταδίου που πραγματοποιούταν η συναυλία, αλλά το δεδομένο είναι ότι ήταν εκεί.

Το ρομάντζο της Kylie με τον γνωστό 32χρονο ράπερ, Travis Scott, ξεκίνησε το 2017, ενώ ο χωρισμός τους φαίνεται να δημοσιοποιήθηκε στις αρχές του 2023, μόλις λίγους μήνες μετά την γέννηση του Aire. Η διάσημη επιχειρηματίας και influencer δεν φαίνεται να έχασε τον χρόνο της θρηνώντας τον χωρισμό με τον πατέρα των παιδιών της, αφού τον Απρίλιο ξεκίνησε να βγαίνει με τον Timothée Chalamet.

Σε αντίθεση με την Kylie, που όπως όλα δείχνουν γύρισε σελίδα στη ζωή της, ο Travis φαίνεται να προσπαθεί ακόμα να ξανακερδίσει την καρδιά της «βασίλισσας του μακιγιάζ». Απόδειξη αυτού αποτελεί το γεγονός ότι σχολιάζει γεμάτος… θαυμασμό τις φωτογραφίες της στο Instagram, σύμφωνα με την εξονυχιστική έρευνα του Page Six.