Η Σοφία Φαραζή έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σοφία Φαραζή έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Χρύσα της σειράς «Παγιδευμένοι» ετοιμάζεται για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και κάνει restart σε όλα. Και αυτές οι αλλαγές αφορούν και την εμφάνιση της Σοφίας Φαραζή. 

Η Σοφία Φαραζή μετά από 12 χρόνια μίας ηθελημένης αποχής, επέστρεψε την περσινή χρονιά στην τηλεόραση και ο ρόλος της ως Χρύσα στη σειρά «Παγιδευμένοι» της ταίριαξε απόλυτα. Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από τις διακοπές της και την επιστροφή επίσης στα γυρίσματα, μας παρουσίασε την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CrOVComoTrj/

Η αλλαγή στα μαλλιά και η νέα ζωή της Χρύσας

Στο καθημερινό σου scroll αυτό το καλοκαίρι στο Instagram, σίγουρα κάποια στιγμή θα «στάθηκες» στις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Σοφίας Φαραζή από τις διακοπές της, σε ένα ταξίδι ζωής στη Ζανζιβάρη. Εκεί που βρήκε την ισορροπία της όπως έγραψε και σε μία ανάρτησή της: «Γείωση και προσευχή. Γη και ουρανός. Ισορροπία».

Τα διπλά γενέθλια της Σοφίας Φαραζή η super μαμά της Έλσα & το reunion με τα κορίτσια του Λίτσα.com

https://www.instagram.com/p/Cwf6ujmIEEC/

Σε αυτό το ταξίδι φυσικά ήταν και ο επί 14 χρόνια σύζυγός της Νάσος Μαρατσώλας.

https://www.instagram.com/p/CwKA7I_IJPN/

Η Σοφία εδώ και αρκετές ημέρες έχει επιστρέψει στη βάση της στην Αθήνα, αφενός για να προετοιμάσει την 12χρονη κόρη τους Αγγελική για το σχολείο, αλλά αφετέρου και για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς «Παγιδευμένοι».

https://www.instagram.com/p/CtOm11_tDgP/

Και η ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια έκανε μία αλλαγή στην εμφάνισή της. Όπως θα δεις και από τη φωτογραφία του χθεσινού της γυρίσματος, έχει κόψει αφέλειες τα μαλλιά της κάνοντας ένα refresh στο look της.

Είναι η πρώτη φορά που το τολμά, καθώς όσα χρόνια την γνωρίζουμε είχε διαφορετικό και πιο απλό στυλ στα μαλλιά της.

faraziallagi.jpg

Απόλυτα απαραίτητο αυτό το refresh για το νέο κύκλο της σειράς. Η τηλεοπτική Χρύσα μετά τον γάμο της αδελφής της Άννας με τον εισαγγελέα Μαρκέτο, παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της. Η ηττοπάθεια που τη χαρακτήριζε, μένει στο παρελθόν και μετά τον οριστικό της χωρισμό με τον σύζυγό της, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Οι Παγιδευμένοι κάνουν comeback με ένα σχέδιο δολοφονίας, μία εγκυμοσύνη και μία εκδίκηση

Όπως είναι σύνηθες σε αυτές τις καταστάσεις επαναπροσδιορισμού και κατάκτησης αυτοπεποίθησης, η Χρύσα ερωτεύεται. Και αυτός ο νέος άντρας που ήρθε στη ζωή της, μάλλον είναι για καλό.