Οι Παγιδευμένοι κάνουν comeback με δύο απώλειες: Ο τραγικός επίλογος Κατερίνας και Σταύρου

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Παγιδευμένοι κάνουν comeback με δύο απώλειες: Ο τραγικός επίλογος Κατερίνας και Σταύρου

Οι Παγιδευμένοι έκαναν πάρτι για να γιορτάσουν την επιτυχία της πρώτης σεζόν και ετοιμάζονται για τις ανατροπές της δεύτερης. 

Οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 ήταν η σειρά που συζητήθηκε και αγαπήθηκε την προηγούμενη σεζόν για το καστ του, τη χημεία των πρωταγωνιστών του, την έξυπνη πλοκή του, αλλά και το engagment στα social media. Όλοι οι συντελεστές γιόρτασαν χθες το βράδυ την επιτυχία τους, ενώ ήδη τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ξεκινήσει. Και εκεί θα βιώσουμε δύο σημαντικές απώλειες. Για τη δεύτερη μάλιστα που αφορά στον Κίμων Κουρή, θα έχουμε σίγουρα αντιδράσεις από τους φανς της σειράς.

Η ανατροπή της ανατροπής στον δεύτερο κύκλο

Όλοι οι ηθοποιοί (με ελάχιστες απουσίες λόγω θεατρικών υποχρεώσεων) της σειράς Παγιδευμένοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Ιστιοπλοϊκό Όμιλο του Πειραιά, για να γιορτάσουν, πριν σαλπάρουν για νέες περιπέτειες.

pagidevmenoiparti.jpg

Από τις γυναικείες παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της Μαριλένας Ράδου με glossy look, της τηλεοπτικής Κατερίνας, προέδρου του δικαστηρίου και τηλεοπτικής αδελφής του Κίμωνα Κουρή, του εισαγγελέα Σταύρου, ο οποίος αρκετές φορές έχει γίνει trend στα social media.

pagidevmenoi_radou.jpg

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ ως Άννα, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως Δημήτρης και ο Πέτρος Λαγούτης ως Ανδρέας, μας έδειξαν ξανά και την πολύ καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί μαζί τους εκτός γυρισμάτων.

pagidevmenoiparti2.jpg

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με το τηλεοπτικό της σύζυγο Στάθη Σταμουλακάτο. Το ζεύγος Χατζή μας χάρισε υπέροχες στιγμές και ερμηνείες και ηθοποιός βρήκε και το σωστό hashtag για την περίσταση: #Aγαπάμε Σταμουλακάτος

https://www.instagram.com/p/Cu0VV6zISP5/

Η Μαριλένα Ράδου και ο Κίμωνας Κουρής θα μας κρατήσουν σε αγωνία τη δεύτερη σεζόν. Είναι δεδομένο ότι θα ακολουθηθεί στην περίπτωση του ρόλου της Κατερίνας, το σενάριο της τουρκικής σειράς Yargi και εκείνη θα βρει τραγικό θάνατο.

Ενώ όλοι νομίζουν ότι περνά ευτυχισμένες στιγμές σε ένα ταξίδι της με τον Μάρκο, θα βρεθεί τελικά νεκρή και με το πιο τραγικό τρόπο κοντά σε ένα πηγάδι στην Αθήνα, ενώ ένα παιδί δίπλα της το οποίο αγνοούνταν βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένο. Η Κατερίνα δεν είναι η μόνη που χάνει τη ζωή της εκείνο το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/CuE0VkXoAmU/

Η ανατροπή της ανατροπής με την Κατερίνα, ενώνει ξανά την παρέα του Δημήτρη, της Άννας, αλλά και του Σταύρου που είναι και το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης, λόγω της αδυναμίας που είχε στην αδελφή του. Φυσικά και ορκίζεται να βρει τον ένοχο. Αλλά αυτή η έρευνα θα περιπλέξει την ιστορία μας ακόμη περισσότερο.

https://www.instagram.com/reel/CuEY6FzI2rx/

Υπάρχει ωστόσο και μία εξέλιξη που τον αφορά στη συνέχεια. Καθώς και ο ίδιος σε μία από τις παράλληλες ιστορίες που θα δούμε στον δεύτερο κύκλο, θα πέσει θύμα της μαφίας, βρίσκοντας επίσης τραγικό θάνατο. Αυτό λέει μέχρι στιγμής το σενάριο της τούρκικης σειράς, το οποίο είχε τροποποιηθεί για τον ρόλο του Σταύρου.

Ο γνωστός τούρκος ηθοποιός Μehmet Yilmaz Ak ο οποίος υποδυόταν τον αντίστοιχο ρόλο, είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη σειρά, καθώς οι σεισμοί στη Τουρκία, είχαν πλήξει και το στενό του οικογενειακό περιβάλλον και ήταν αδύνατο να συνεχίσει.

https://www.instagram.com/p/CdVhEATsH1E/

Μένει να δούμε αν θα τηρηθεί επακριβώς αυτή η εξέλιξη. Ή αν θα έχουμε κάποια τροποποίηση. Οι φανς της σειράς, σίγουρα θα θελήσουν λόγω και της δημοφιλίας του ηθοποιού, να μην οδηγηθούμε στη τηλεοπτική του απώλεια.