Οι Παγιδευμένοι κάνουν comeback με ένα σχέδιο δολοφονίας, μία εγκυμοσύνη και μία εκδίκηση

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Παγιδευμένοι κάνουν comeback με ένα σχέδιο δολοφονίας, μία εγκυμοσύνη και μία εκδίκηση

Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι φανς της σειράς Παγιδευμένοι με τις συνεχείς αλλαγές - ανατροπές στη ζωή του πρωταγωνιστικού ζευγαριού. 

Η σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια ποιότητας από την πρώτη σεζόν. Για αυτό και η δεύτερη, έρχεται τον Σεπτέμβριο με ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες και οι φανς δεν θα απογοητευτούν. Το σεναριακό μενού, έχει χωρισμούς, μία δολοφονία, ένα σχέδιο εκδίκησης και μία εγκυμοσύνη, μεταξύ όλων των άλλων εξελίξεων.

Το κοινό σχέδιο Δημήτρη και Ανδρέα και η εκδίκηση του Χατζή

Όπως ήδη θα έχεις δει και από το τρέιλερ - προάγγελο της δεύτερης σεζόν, η Άννα Ροδίτη θα βρεθεί με τα ρούχα της γεμάτα αίματα και τελικά στη φυλακή.

Θα προσπαθήσει για αρκετά επεισόδια να αποδείξει στον Ανδρέα πως δεν είναι εκείνη που σκότωσε τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο .

Μα πως θα μπορούσε να σκοτώσει τον άντρα της, τον έρωτα της ζωής της;

https://www.instagram.com/p/CvC4XMpIS__/

«Τι ανατροπή ήταν αυτή;» Ο γάμος και ο φόνος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους τρέλαναν το Twitter

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως ο εισαγγελέας της καρδιάς μας, έχει καταφύγει σε αυτό το σχέδιο της υποτιθέμενης δολοφονίας του, γιατί κάποιος απειλεί με μία υπόθεση εκείνον και την Άννα. Έτσι μαζί με τον Ανδρέα σκαρφίζονται αυτή την τακτική: Η Άννα θα είναι για ένα διάστημα στη φυλακή και εκείνος θα θεωρείται νεκρός. Άρα και οι δύο θα είναι προστατευμένοι.

https://www.instagram.com/p/CvH3xI2gpun/

Αν προβλέπεις happy end της όλης ιστορίας στο τέλος της επόμενης σεζόν, ναι, θα το έχεις. Μαζί με την εγκυμοσύνη της Άννας στο παιδί τους. Μήπως όμως, όλα αυτά τα μυστικά θα στοιχίσουν τελικά στη σχέση τους; Θα τους δούμε στο τέλος ως μία ευτυχισμένη οικογένεια; Όλα είναι πιθανά, θα αρκεστώ να σου πω.

Ένα πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο της σειράς - ανάμεσα σε 4 νέες ιστορίες που θα προκύψουν - αφορά στον μεγαλοδικηγόρο Αλέκο Χατζή . Ο ταλαντούχος ηθοποιός Στάθης Σταμουλακάτος που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, κάνει δυναμικό comeback ως ρόλος.

https://www.instagram.com/p/Cu0VV6zISP5/

Χωρίς χρήματα, εκτός φυλακής με εγγύηση μέχρι να γίνει το δικαστήριο για τις παρανομίες του, σχεδιάζει την εκδίκησή του, με σκοπό να αποκτήσει όσα του στέρησαν.

Φυσικά και θα αναζητήσει την σύζυγό του Υβόννη η οποία έχει κρατήσει μέρος της προσωπικής της περιουσίας και ζει με άνεση. Υπάρχουν όμως και κάποια μυστικά κεφάλαια που ο Χατζής είχε καλά κρυμμένα και αυτά θα προσπαθήσει να αναζητήσει. Είναι η κινητήριος δύναμή του για να ξεφύγει.

Το τέλος δεν προβλέπεται αίσιο για τον ίδιο. Αλλά ενδιαφέρον δεν έχει πάντα το φινάλε, αλλά η πορεία προς αυτό.