Ο Γιάννης Κουκουράκης είπε τη Δανάη Μιχαλάκη «παντοτινό του ταίρι» & οι fans της Παραλίας «έλιωσαν»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιάννης Κουκουράκης είπε τη Δανάη Μιχαλάκη «παντοτινό του ταίρι» & οι fans της Παραλίας «έλιωσαν»

Ο Γιάννης Κουκουράκης έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση για τη συνάδελφο και για δεύτερη φορά τηλεοπτική του σύζυγο, Δανάη Μιχαλάκη ενθουσιάζοντας το Τwitter - X.

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία», που έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου έχει ήδη ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την εποχή και την περιοχή στις οποίες αναφέρεται, δηλαδή τα Μάταλα της δεκαετίας του '60, όσο και με την υπόθεση η οποία πέρα από την κουλτούρα των χίπις που δείχνει, «κρύβει» φόνους, μυστήρια και έρωτες.

https://www.instagram.com/p/CwpOJoJAKKS/

«Η Παραλία» από την κουλτούρα των χίπις σε μία δολοφονία: Μιχαλάκη, Λιβανού & Νινιός θα σε μαγέψουν

Βέβαια, ένας ακόμη λόγος που τα σχόλια των τηλεθεατών ήταν διθυραμβικά, κυρίως στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ήταν γιατί δύο από τους πρωταγωνιστές της ήταν αρκετά γνώριμοι σε αυτούς. Πρόκειται για τον Γιάννη Κουκουράκη και τη Δανάη Μιχαλάκη, οι οποίοι συνεργάζονται ξανά μετά τις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα, υποδύονται πάλι το ζευγάρι ως Γιώργος και Υπατία.

Ο έρωτας της Δρόσως με τον Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες, άλλωστε, αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό κι έτσι ήταν φυσικό επόμενο όσοι παρακολούθησαν την Παραλία να ενθουσιάστηκαν βλέποντάς τους ξανά.

https://www.instagram.com/p/CUap_z7sB8n/

Η γλυκιά ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη για τη Δανάη Μιχαλάκη

Δεν είναι όμως, μόνο το τηλεοπτικό κοινό ενθουσιασμένο με αυτό το «ζευγάρι», είναι και ο Γιάννης Κουκουράκης, ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram του για τη Δανάη Μιχαλάκη, στην οποία έγραψε τα πιο όμορφα λόγια που μπορεί να γράψει κάποιος για συνάδελφό του, δηλώνοντας πως εκείνη θα είναι για πάντα το «τηλεοπτικό του ταίρι».

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Έχουμε και μεις ρε παιδιά τις αδυναμίες μας. Αυτό το πλάσμα είναι η χαρά της ζωής, ένα κορίτσι γεμάτο φως, ο άνθρωπος που έχουμε γελάσει άπειρες ώρες μαζί, είναι η ζάχαρη η ίδια και το παντοτινό μου τηλεοπτικό ταίρι».

https://www.instagram.com/p/Cw7ZODQot6V/

Η Δανάη Μιχαλάκι απάντησε στην ανάρτηση γράφοντας «Ταιράκι μου γλυκοοοο!!!».

Screenshot-(582).png

Η ηθοποιός, βέβαια είχε χρησιμοποιήσει τα ίδια λόγια για τον Γιάννη Κουκουράκη μιλώντας στο queen.gr λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του σίριαλ. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Με τον Γιάννη έχουμε απίστευτη χημεία, είναι το παντοτινό μου τηλεοπτικό ταίρι! Και θα είναι για πάντα. Του είπα μάλιστα: «Περίμενε μέχρι να μας πάρουν και στην επόμενη σειρά για να είμαστε μαζί».

Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του Γιάννη Κουκουράκη, οι fans τους με τη Δανάη Μιχαλάκη, αποθέωσαν κι εκείνον και τη φιλία του με την ηθοποιό και στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικά από τα σχόλια.

Η επιστροφή του Γιώργου στην Παραλία

Αν και όπως αναφέραμε πιο πάνω το τηλεοπτικό κοινό ενθουσιάστηκε βλέποντας στο πρώτο επεισόδιο της Παραλίας τον Γιάννη Κουκουράκη με τη Δανάη Μιχαλάκη, εκείνος ως «Γιώργος» δεν εμφανίστηκε στα επόμενα επεισόδια, λόγω της υπόθεσης της σειράς και σήμερα θα κάνει την επανεμφάνισή του πηγαίνοντας να βρει την καλή του στην Κρήτη, που βρίσκεται μαζί με τους γονείς της.