Kunis- Kutcher: Τα γράμματα για τον βιαστή Danny Masterson προκάλεσαν κατακραυγή

Kunis- Kutcher: Τα γράμματα για τον βιαστή Danny Masterson προκάλεσαν κατακραυγή

Με ένα βίντεο αλλά χωρίς την επιλογή να σχολιαστεί από τον κόσμο, απάντησαν ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis στην κατακραυγή που προκάλεσαν τα γράμματά τους.

Ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους σε ένα βίντεο που αντί να κάνει καλύτερα τα πράγματα, άναψε φωτιές.

Όπως ήδη γνωρίζεις, ο ηθοποιός Danny Masterson από τη σειρά That’s ’70s Show, καταδικάστηκε σε ποινή 30 ετών για δύο βιασμούς που έλαβαν χώρα πριν 20 χρόνια. Ωστόσο, μετά τη δίκη και καταδίκη του ηθοποιού, ξέσπασε ένα άλλο σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τους Ashton Kutcher και Μila Kunis.

Τα γράμματα που προκάλεσαν οργή

Κι αυτό γιατί, η οικογένεια του καλού τους φίλου Danny Masterson είχαν ζητήσει από 50 ανθρώπους να ετοιμάσουν γράμματα που αφορούν στον χαρακτήρα του κατηγορούμενου, με σκοπό να δείξουν στο δικαστήριο πως τα λάθη του παρελθόντος αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τον ηθοποιό έναν υπέροχο φίλο, συγγενή και άνθρωπο.

Ανάμεσα στα 50 γράμματα, ήταν και εκείνα των Kutcher- Kunis που τα τελευταία χρόνια μάχονται κόντρα σε κάθε είδους παρενόχληση.

Mία από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Masterson για βιασμό, ήταν και η ηθοποιός Chrissie Carnell Bixler, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram πως το ζευγάρι του Hollywood είναι εξίσου άρρωστο με τον ανάξιο φίλο τους.

https://www.instagram.com/reel/Cw-6kG2PusA/

Ashton Kutcher και Mila Kunis πήγαν στη Βενετία με τα παιδιά τους και η βόλτα με γόνδολα ήταν must

H Bixler, όχι μόνο κατηγόρησε το ζευγάρι αλλά άναψε και φωτιές μιας και υπονόησε πως ο Kutcher δεν έχει ιδέα για το σχέδιο που κρατούσε κρυφό από εκείνον το 2001 η σημερινή σύζυγό τους και υπονόησε πως η αδερφική σχέση της Mila με τον Masterson, δεν ήταν τόσο αδερφική.

https://www.instagram.com/p/Cw_Z7riRiVQ/

«Αν βλέπεις ως φυσιολογική τη σχέση με τον μεγάλο αδερφό σου, νιώθω λύπη και μάλλον πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία, μάλλον ξεχνάτε όλοι πως ήμουν εκεί τα 5 χρόνια του 70s Show και τα θυμάμαι όλα».

Ο 45χρονος Kutcher έγραψε πως ο Masterson υπήρξε μόνο θετική επιρροή στη ζωή του, υπήρξε πάντα ειλικρινής και τόνισε πως δεν θεωρεί πως ο φίλος του αποτελεί σήμερα απειλή για την κοινωνία, προσθέτοντας πως το να βρεθεί εκείνος μακριά από την 9χρονη κόρη του Fianna θα ήταν μεγάλη αδικία.

Η 40χρονη Kunis υποστήριξε πως ο Masterson είναι εκπληκτικός και έμπιστος φίλος, ένας απίστευτος μεγάλος αδερφός για εκείνη, που νοιάζεται και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει καθοδήγηση στην πορεία της προσωπικά και επαγγελματικά.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν από κοινού, οι Kutcher και Kunis στο προφίλ του Ashton στο Instagram, εξηγούν πως λυπούνται για τον πόνο που προκάλεσαν τα γράμματά τους τα οποία δημοσιεύτηκαν και τόνισαν πως τα γράμματα αυτά δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσoυν τη νομιμότητα του δικαστικού συστήματος ή την εγκυρότητα της απόφασης των ενόρκων αλλά οι επιστολές επιείκειας που ζήτησε η οικογένεια του κατηγορούμενου προορίζονταν για να τις διαβάσει ο δικαστής και όχι για να υπονομεύσουν τη μαρτυρία των θυμάτων ή να τα τραυματίσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

«Η καρδιά μας είναι σε κάθε άτομο που έχει πέσει ποτέ θύμα σεξουαλικής επίθεσης, σεξουαλικής κακοποίησης ή βιασμού», κατέληξε η Kunis στο μήνυμά της στο οποίο δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.