Η Μαρία Μπεκατώρου δεν θέλει να μιλά για το YFSF αλλά λέει τα καλύτερα για την Mπέττυ Μαγγίρα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Μπεκατώρου δεν θέλει να μιλά για το YFSF αλλά λέει τα καλύτερα για την Mπέττυ Μαγγίρα

H ενόχληση για μία ερώτηση και η  προετοιμασία για το Chase της Μαρίας Μπεκατώρου. 

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει απλά γυρίσει μόλις από τις διακοπές στην Κεφαλονιά αλλά έχει μπει ήδη σε ρυθμούς του The Chase με τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν. Και ενώ είχε τη χαρά που επέστρεψε σε ένα τηλεοπτικό project που αγαπά, μία ερώτηση ενός δημοσιογράφου της χάλασε για λίγο το κέφι της. Η αντίδρασή της αλλά και τα καλά λόγια για την Μπέττυ Μαγγίρα, είναι ωστόσο ένα ωραίο μάθημα τηλεοπτικής συμπεριφοράς προς όλες τις παρουσιάστριες.

https://www.instagram.com/p/CtWaSpxovAI/

«Κύκλοι ανοίγουν και κύκλοι ανοίγουν»

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει χάσει τον αυθορμητισμό της και την ειλικρίνειά της και αυτά είναι πολύτιμα εφόδια για κάθε παρουσιάστρια. Είναι λίγο όμως άκομψο να την ρωτάς πως νιώθει που ένα παλαιότερο τηλεοπτικό project το οποίο παρουσίαζε με επιτυχία όπως το YFSF θα το κάνει φέτος κάποια άλλη παρουσιάστρια, από τη στιγμή που έχει φύγει εδώ και δύο χρόνια από τον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ηλιοθεραπεία πιο fit από ποτέ σε μια πέτρινη φυσική ξαπλώστρα στην Κίμωλο

Η μικρή της ενόχληση φάνηκε από τον τόνο της φωνής: «Δεν με νοιάζει και δεν έχω πρόβλημα. Κύκλοι κλείνουν και κύκλοι ανοίγουν. Τώρα είμαι σε ένα άλλο κανάλι...Με εμένα έγιναν 7 κύκλοι. Είναι στον ΑΝΤ1 και εγώ είμαι εδώ. Όποιος και να το κάνει του εύχομαι καλή επιτυχία». Και όταν οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι «ακούγεται» πως η Μπέττυ Μαγγίρα φημολογείται πως θα είναι στην παρουσίαση εκείνη απάντησε αυθόρμητα: «Μακάρι, της το εύχομαι, είναι όμορφη και πολύ ταλαντούχα. Της εύχομαι καλή επιτυχία».

https://www.instagram.com/p/Cs6SXdUoZQh/

Η Μαρία ωστόσο έδωσε και μία μικρή είδηση, λέγοντας πως συζητά με το κανάλι για ένα ακόμη project και εφόσον κάνει τηλεπαιχνίδι, ίσως εδώ μιλάμε για μία νέα ψυχαγωγική εκπομπή.

Πάντως προς το παρόν η προσοχή της είναι στο The Chase που φέτος έχει και 5ο chaser, τον Ανδρέα Παχή. εύτερη σεζόν έρχεται με αέρα ανανέωσης και με την Μαρία Μπεκατώρου σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης. Αυτό το τηλεπαιχνίδι «κούμπωσε» απόλυτα με το χιούμορ και την προσωπικότητά της.

Στη νέα διαφημιστική διαδικτυακή καμπάνια του Mega, η Μαρία εμφανίζεται ως Super Woman.

https://www.instagram.com/reel/CwiodtCIibV/