Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα και στο Twitter/X ήδη ξεκίνησαν τα σχόλια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα και στο Twitter/X ήδη ξεκίνησαν τα σχόλια

Μια παίκτρια που είχαμε ξαναδεί, η Σταρ Ελλάς διαγωνιζόμενη, η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή κι όσα προσέξαμε στην πρεμιέρα του My Style Rocks για τη νέα σεζόν.

Το Μy Style Rocks ξεκίνησε σήμερα για πρώτη φορά για τη νέα σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και οι αλλαγές που θα δούμε θα είναι αρκετές όπως είπε και η Κατερίνα Καραβάτου, που για 2η χρονιά θα παρουσιάζει την συγκεκριμένη εκπομπή.

https://www.instagram.com/reel/CxDQCi_oBCm/

Κάποιες από τις αλλαγές που ήδη προσέξαμε είναι η ώρα μετάδοσης του show, που άλλαξε και πλέον θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 15:00. Eπιπλέον, στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - που ήταν πέρσι μέλος της κριτικής επιτροπής και φέτος θα αναλάβει το Shopping Star - είδαμε τη Σοφία Χατζηπαντελή, το γνωστό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, που γνωρίσαμε λίγο καλύτερα και μέσα από τη συμμετοχή της ως μέλος της κριτικής επιτροπής στις auditions του GNTM τη σεζόν 2022-2023.

Η Σοφία Χατζηπαντελή στην πρώτη της πασαρέλα στο My Style Rocks, επέλεξε να φορέσει έναεντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και άνοιγμα στην πλάτη, το οποίο μάλιστα είναι δημιουργία ενός νέου σχεδιαστή, του Γιώργου Τροχόπουλου, ο οποίος μάλιστα δραστηριοποιείται στο Λονδίνο, όπως άλλωστε και το μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/CvAW5NFN3o4/

Αν και αυτή είναι η πρώτη της φορά σε ένα τέτοιο project το μοντέλο φάνηκε ήδη από τα backstage στιγμιότυπα που δημοσίευσε στα social media της, να αισθάνεται ο εαυτός της. Άλλωστε και το δικό της στυλ είναι ιδαίτερο και σε καμία περίπτωση δεν μένει απαρατήρητο. Παράλληλα, η σχέση της τόσο με την Κατερίνα Καραβάτου όσο και με τους δύο περσινούς κριτές - τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό - δείχνει ήδη να είναι πολύ ζεστή με selfies και φιλοφρονήσεις να «δίνουν και να πέρνουν» λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής στο Instagram.

Μία από αυτές ήταν και της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία έγραψε για την Κατερίνα Καραβάτου πως θα έπρεπε να μπει σε μουσείο μιας και από τη μέχρι τώρα συναναστροφή τους την θεωρεί έναν «εθνικό θησαυρό» για την Ελλάδα.

Οι παίκτριες που κάτι μάς θύμισαν

Βέβαια, κεντρικές πρωταγωνίστριες του συγκεκριμένου διαγωνισμού είναι οι 10 παίκτριες που ανά βδομάδα θα κρίνονται για το στυλ τους. Κάποιες, ωστόσο από αυτές τις γνωρίζαμε ήδη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Αμάντα Μανωλάκου που επέστρεψε στον διαγωνισμό αφού είχε συμμετάσχει ξανά το 2018 στον 2ο κύκλο, όπου παρέμεινε για περίπου έναν μήνα. Η ίδια αυτή τη φορά φάνηκε πιο σίγουρη για τον εαυτό της και όπως είπε επέλεξε να επιστρέψει επειδή κατά την προηγούμενη συμμετοχή της κάποια πράγματα έγιναν λάθος.

Ακόμα μία όμως παίκτρια που έχουμε ξαναδεί είναι η Διονυσία Κούκιου, η οποία είχε βγει Σταρ Ελλάς το 2008 και η αλήθεια είναι πως εμφανίστηκε αρκετά αλλαγμένη , αφού αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και είναι πλέον ξανθιά.

Οι παίκτριες γενικά στο σύνολό τους δείχνουν αρκετά προετοιμασμένες να «μονομαχήσουν» να τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» και σίγουρα η νέα σεζόν φαίνεται να έχει ενδιαφέρον.

Τα σχόλια στο Twitter - X ήδη πήραν «φωτιά»

Όπως ήταν αναμενόμενο οι fans της συγκεκριμένης εκπομπής δεν άφησαν να «πέσει τίποτα κάτω» και αυτά είναι κάποια από τα σχόλια που είδαμ στο Twitter - X.