Wedding season για τη Δανάη Παππά που επέλεξε μία εντυπωσιακή δημιουργία που λάτρεψαν οι followers

Τσακιρίδου Χριστίνα
Wedding season για τη Δανάη Παππά που επέλεξε μία εντυπωσιακή δημιουργία που λάτρεψαν οι followers

Η Δανάη Παππά έδωσε το παρών σε γάμο μαζί με τον σύντροφό της όμως όλοι σχολίασαν το εντυπωσιακό της φόρεμα.

Μια πολύ όμορφη περίοδο της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής διανύει η Δανάη Παππά η οποία μετά το πρόσφατο ταξίδι στην Ιταλία και το πέρασμα από το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, έδωσε το παρών σε γαμήλια δεξίωση.

Η νεαρή ηθοποιός και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης είναι κυρολεκτικά αχώριστοι με τον επιχειρηματία να συνοδεύει παντού την πρωταγωνίστρια του Σασμού και να στηρίζει κάθε επαγγελματικό της βήμα.

Στη φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τη Δανάη Παππά άλλοι είδαν ομοιότητα & άλλοι έκαναν τοξικά σχόλια

Η Δανάη Παππά φόρεσε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα σε γάμο

Η 27χρονη και ο 39χρονος παρευρέθηκαν σε γάμο στενών τους φίλων και έκλεψαν για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με τις ultra chic ενδυματολογικές τους επιλογές.

https://www.instagram.com/p/CxBT95xtqGL/

Για την περίσταση η Δανάη Παππά επέλεξε ένα εντυπωσιακό printed φόρεμα με halter neck και ασύμμετρο τελείωμα με βολάν, δημιουργία του σχεδιαστή Πάρη Παλταδόρου. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσαν με τον πιο κομψό τρόπο τα ψηλοτάκουνα πέδιλα σε χρυσό χρώμα.

Τα κολακευτικά σχόλια

Ο σύντροφος της ηθοποιού, Λάμπρος Λάζαρης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της γράφοντας: «Οοοοο γεεεεες!!!!».

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το post γράφοντας: «Κούκλα αγάπη μου».

1694500969580-424640490-Screenshot-2023-09-12-091437.png

Οι δύο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία και πριν λίγους μήνες η παρουσιάστρια είχε κάνει την ωραιότερη έκπληξη στην ηθοποιό, καλώντας τον σύντροφό της να μιλήσει για εκείνη on camera.

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει. Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς μπιπ. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ να αυτός είναι μπιπ πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο. Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές.Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ», είxε πει on camera ο Λάμπρος Λάζαρης.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα σχόλια.

Oι #couplegoals και οι #homegoals φωτογραφίες Παππά- Λάζαρη

H Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2019, συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η 27χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια και όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Cwshk3WtKD8/

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

Πηγή κεντρικής: danouuz