Τα διαφορετικά φετινά γενέθλια της Σίσσυς Χρηστίδου και οι αλλαγές στη ζωή της την χρονιά που πέρασε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Τα διαφορετικά φετινά γενέθλια της Σίσσυς Χρηστίδου και οι αλλαγές στη ζωή της την χρονιά που πέρασε

Η ανανεωμένη Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 43 και λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους συνεργάτες της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Χαμογέλα και πάλι! το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, γιόρτασε τα 43α γενέθλιά της στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής της, αφού οι συνεργάτες της και η Barking Well - η εταιρεία παραγωγής - της έκαναν έκπληξη με μια τριώροφη τούρτα σε κίτρινο χρώμα με ιδιαίτερα λουλούδια και μια μεγάλη ανθοδέσμη.

https://www.instagram.com/reel/CxFeGIAoSbJ/

Η ίδια δεν περίμενε την έκπληξη αυτή και γι' αυτό φάνηκε να ιδιαίτερα συγκινημένη κι ευγνώμων στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media της.

Τα φετινά γενέθλιά της, άλλωστε, είναι διαφορετικά από τα περσινά, αφού εκείνη τότε είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της με ένα γεύμα φυσικά με τους γιους της, λίγους καλούς φίλους, τον αδερφό και τον μπαμπά της αλλά με την απώλεια της μαμάς της να είναι ακόμα πολύ νωπή.

https://www.instagram.com/p/CiauhW_oDGx/

Οι αλλαγές στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η χρονιά αυτή που πέρασε είχε πολλές αλλαγές για την παρουσιάστρια. Αρχικά, μετά από 5 χρόνια, η Ελένη Βουλγαράκη που ήταν μέλος της ομάδας του Χαμογέλα και πάλι! αποχώρησε από την εκπομπή, παίρνοντας «μεταγραφή» για την ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και το «Πρωινό», που ήδη έκανε πρεμιέρα.

Στο κλείσιμο της εκπομπής για τη σεζόν που πέρασε και η Ελένη Βουλγαράκη ήταν πολύ συγκινημένη για τον κύκλο που έκλεισε, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τη συνεργασία τους. Χαρακτηριστικά είχε πει: «Ξέρετε ότι αυτό το πλάσμα είναι μαζί μας από την αρχή. Αυτή την εκπομπή την ξεκινήσαμε εγώ, ο Παύλος, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος σε ένα πλατό που κάθε Δευτέρα ξεστηνόταν, ήταν με κινητούς τοίχους. Ήταν περίεργες συνθήκες αλλά το κέφι, η χαρά και η ενότητα που είχαμε ως ομάδα ήταν πάνω από όλα αυτά. Ήρθε η στιγμή αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλον επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά, όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι. Την αγαπάω πάρα πολύ, πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, σαν άνθρωπο είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή. Όπου και αν βρεθεί θα είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και… το νου τους!».

Στη θέση της Ελένης Βουλγαράκη, όπως είδαμε κι από την επίσημη ανακοίνωση του Mega θα βρίσκεται η Βάλια Χατζηθεοδώρου, που είχαμε δει και στον Τροχό της Τύχης και στα backstage του The Voice.

https://www.instagram.com/p/CxFzLQlorik/

Αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή για την Σίσσυ Χρηστίδου, αφού μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει πολλά κιλά με την καθοδήγηση της, βέβαια της διατροφολόγου της, της Μαρίας Ψωμά και, όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες τόσο από το πάρτι - έκπληξη που της οργάνωσαν, όσο και από τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες, η διαφορά στο σώμα της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.