Η ανανεωμένη Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε ξανά την αδυναμία στον αδερφό της και στην «αδελφή» της Ελίνα

Η ανανεωμένη Σίσσυ Χρηστίδου έδειξε ξανά την αδυναμία στον αδερφό της και στην «αδελφή» της Ελίνα

H Σίσσυ Χρηστίδου και η υπέροχη σχέση με τη νύφη της. Η παρουσιάστρια μαζί με τον αδελφό της Γιάννη είναι δεμένοι σαν μια γροθιά και οι κοινές τους εμφανίσεις το αποδεικνύουν περίτρανα. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δηλώνοντας πανέτοιμη για την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι» στις 16 Σεπτεμβρίου.

Μετά από ένα δίμηνο ανέμελων καλοκαιρινών διακοπών η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το τηλεοπτικό της comeback και πριν λίγες ώρες πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση.

Στο πλευρό της όπως πάντα οι συνεργάτες της αλλά και αγαπημένα πρόσωπα όπως ο 40χρονος αδερφός της Γιάννης, που βρέθηκε για λίγα 24ωρα στην πρωτεύουσα μαζί με τη σύζυγό του. Tα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα και στάθηκαν στο πλευρό της μητέρας τους Μίνας στην άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μετά τον χαμό της μαμάς τους στηρίζουν τον μπαμπά τους, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

https://www.instagram.com/p/Ce_LgdkoOmx/

«Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία… Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Γιάννης Χρηστίδης για την αδερφή του.

https://www.instagram.com/p/CrD_G0ho480/

Για την οικογένειά του, ο επιχειρηματίας έχει αναφέρει: «Εγώ με τη γυναίκα μου έχουμε δυο παιδιά, τη Ραφαέλα, 10 χρονών, και τον Θοδωρή, 8 χρονών. Μένουμε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μας αρέσει να ταξιδεύουμε. Κατεβαίνουμε στην Αθήνα για να δούμε τα ξαδέρφια και τη Σίσσυ και μένουμε όλοι μαζί, αλλά δεν βλέπω να το κουνάμε από εδώ. Είμαι η κλασική παιχνιδομηχανή για τα παιδιά μου. Έχω δει στον εαυτό μου χαρακτηριστικά του πατέρα μου, που δεν τα είχα μέχρι να γεννηθούν τα παιδιά μου. Κάποια τα έχω κρατήσει, κάποια άλλα προσπαθώ να μην τα επαναλάβω».

https://www.instagram.com/p/BpesoZqHQDH/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τον αδερφό της.

H νέα βραδινή έξοδος της Σίσσυς Χρηστίδου με τον αδερφό και τη νύφη της

Πριν λίγα 24ωρα και αν μέσω της κακοκαιρίας Daniel που έπληξε την πρωτεύουσα, η Σίσσυ Χρηστίδου πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, που δεν είναι άλλα από τον αδερφό και τη νύφη της.

https://www.instagram.com/p/Cw3TXldo5DR/

Η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε το παρών στη μεγάλη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ και παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή της.

«Φανταστείτε να νικάτε τη βροχή και να βλέπετε δράκους», έγραψε όλο νόημα η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

sissy2.jpg

Λίγο αργότερα η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το live, στην οποία βλέπουμε τον frontman των Imagine Dragons να ερμηνεύει στη σκηνή του κατάμεστου ΟΑΚΑ χωρίς μπλούζα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει MEGAλη χαρά και απαντά στους haters τρώγοντας

H υπέροχη σχέση με τη νύφη της

H Σίσσυ και η νύφη της, Ελίνα Σαραφίδου έχουν άριστες σχέσεις με την πρώτη να θεωρεί την Ελίνα αδερφή της.

sissy2.jpg

Πριν από μερικούς μήνες η σύζυγος του Γιάννη Χρηστίδη έκανε ένα πολύ τρυφερό σχόλιο στη συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας για τους γονείς της.

sxolio1.webp

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου φανέρωσε πόσο πολύ δεμένες είναι οι δύο γυναίκες με την ίδια να γράφει: «αδερφούλα μου...».

Η Σίσσυ Χρηστίδου λάμπει μετά την θεαματική αλλαγή στο σώμα της

Τους προηγούμενους μήνες η Σίσσυ Χρηστίδου έθεσε ένα μεγάλο fitness στόχο: να χάσει αρκετά περιττά κιλά, τον οποίο και πέτυχε ακολουθώντας εξατομικευμένη διατροφή από την ειδικό Μαρία Ψωμά.

Για να αποκτήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα η 42χρονη έβαλε στη ζωή της τη γυμναστική και συγκεκριμένα τις pilates, μια από τις καλύτερες επιλογές ενδυνάμωσης για κάθε γυναίκα.

https://www.instagram.com/p/Cums8yNIhPd/

Η διαφορά στο σώμα της παρουσιάστριας είναι εμφανής μετά την απώλεια των κιλών, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει ποστάρει στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και από τις τελευταίες της εμφανίσεις στο πλατό.

https://www.instagram.com/p/CvbzeotIdRD/

Πώς το κατάφερε αυτό; Μα φυσικά προσθέτοντας στην διατροφή της πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Παράλληλα απέφυγε το junk food, το αλκοόλ και τα λιπαρά φαγητά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών με αποτέλεσμα να διατηρήσει τις καλλίγραμμες αναλογίες της.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou