Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τις πιο ωραίες στιγμές από το καλοκαίρι της - και τους κοιλιακούς της

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τις πιο ωραίες στιγμές από το καλοκαίρι της - και τους κοιλιακούς της

Καλοί φίλοι, απίθανο γυμνασμένο σώμα: Το καλοκαίρι της Jennifer Aniston ήταν απλά ονειρεμένο.

Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν σούπερ διασκεδαστικό για τη Jennifer Aniston και το πρόσφατο ποστ της στο Instagram αποκάλυψε τις χαρούμενες στιγμές που πέρασε η 54χρονη ηθοποιός παρέα με καλούς φίλους.

Ένα καλοκαίρι χαλαρό και γεμάτο χαμόγελα

H Jen στο καλοκαιρινό καρουζέλ φωτογραφιών της, πόζαρε με καλούς φίλους, με τα κατοικίδιά της και το χαλαρό χαμόγελό της τα είπε όλα. Και υπήρξε ένα βίντεο σε εξωτικό προορισμό με την Jen να περπατά ανάμεσα σε κοκοφοίνικες μόνο με το μαύρο μπικίνι της και ένα μαύρο παρεό, που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Jen αποκάλυψε πως φέτος άλλαξε τον τρόπο που γυμνάζεται, χωρίς να κάνει τα λάθη του παρελθόντος και το αποτέλεσμα φαίνεται στη γραμμωμένη της σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/CxBcuAYvr0-/

Πιο fit από ποτέ η Aniston στο βίντεο με μαγιό

«Όταν έχεις στο μυαλό σου πως αν δεν κάνεις 45 λεπτά σκληρής προπόνησης δεν θα γυμναστείς σωστά, είναι εξοντωτικό. Το πίστευα πολύ καιρό και έκαψα και έσπασα το σώμα μου. Ο ειδικός φυσιοθεραπευτής μου, κάλυψε μια κούκλα με κολλητική ταινία για να μου δείξει ποια σημεία είχα τραυματίσει στο σώμα μου τα τελευταία 15 χρόνια», εξήγησε η Jen η οποία τόνισε πως έχει πιέσει τόσο πολύ το σώμα της στο παρελθόν που δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να αλλάξει το κορμί της χωρίς να παλέψει. Η Aniston τους τελευταίους μήνες προωθεί το διάστημα αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι, Pvolve το οποίο τη βοήθησε να δυναμώσει το σώμα της με έναν ισορροπημένο τρόπο.

aniston.jpg

«Είδα μια φίλη μου που δεν τα είχαμε πει από την πανδημία και είχε μεταμορφώσει το σώμα της, ήταν όμορφο και η ίδια με ενέργεια που δεν είχε ποτέ πριν». Η Άνιστον εξομολογήθηκε πως το crossift δεν της ταίριαξε ενώ το μποξ επιβάρυνε τους καρπούς της ενώ με το νέο πρόγραμμα που ακολουθεί δεν πονάει και έχει ενέργεια που δεν είχε ποτέ πριν. Αυτό που λατρεύει τώρα πια η Jen είναι να προπονείται μόνη, να βάζει τη μουσική που της αρέσει και να βλέπει αποτελέσματα.

«Μου αρέσει να γυμνάζομαι ενώ βλέπω τηλεόραση, κάνω στρέτσινγκ πριν πέσω στο κρεβάτι και κάποιους κοιλιακούς ή καθίσματα. Επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει ένα διάλειμμα και στη διατροφή, προχτές έφαγα μεξικάνοκο, τρώω μακαρόνια, κάποιο σάντουιτς, παλιά φοβόμουν το ψωμί, όχι πια, όλα θέλουν ισορροπία».

Η «οικογένεια» της Jen- Οι φίλοι της

Η οικογένεια της Aniston είναι οι καλοί της φίλοι και στις διακοπές της βρέθηκε παρέα με Jimmy Kimmel και τον Jason Bateman και τις συζύγους τους Molly McNearney και Amanda Anka.

Η ατάκα που δεν θέλει να ακούει η Jen

Μιλώντας πρόσφατα στη βρετανική Vogue, η Aniston παρότι είναι σήμερα καλύτερα από τα 20 της, δεν μπορεί να μιλάει για την εικόνα της σε σύγκριση με την ηλικία της και υπάρχει ένα κοπλιμέντο που της κάνουν, που την τρελαίνει.

Είναι μια συνήθεια στην κοινωνία να βάζει δείκτες, δηλαδή είσαι σε αυτό το στάδιο οπότε για την ηλικία σου συμβαίνει αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το για την ηλικία σου τι σημαίνει. Είμαι καλύτερη σήμερα σε σχέση με τα 20 μου, νιώθω καλύτςερα σωματικά, πνευματικά, νιώθω και είμαι καλύτερα 100%», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Jennifer Aniston με κοιλιακούς που δεν είχαμε ούτε στα 20 μας δείχνει τι κάνουμε λάθος