Η Jennifer Aniston έκανε 12 χρόνια να ξεπεράσει τον χωρισμό από τον Brad Pitt και τη νιώθουμε

Η Jennifer Aniston έκανε 12 χρόνια να ξεπεράσει τον χωρισμό από τον Brad Pitt και τη νιώθουμε

Πόσο τραυματικός μπορεί να είναι ένας χωρισμός, ειδικά όταν η απιστία είναι η αιτία; Στην περίπτωση της Jennifer Aniston πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της. 

H Jennifer Aniston, η παντοτινή Ρέιτσελ από τα «Φιλαράκια» και η Alex Levy της σειράς «The Morning show», πάντα θα συνδέεται στη μνήμη μας με τον Brad Pitt. Όχι μόνο γιατί υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood, αλλά για τον επεισοδιακό τους χωρισμό. 18 χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ήρθε η ώρα να μας πει πόσο πολύ την επηρέασε στις επόμενες σχέσεις της αυτή η ρήξη.

https://www.instagram.com/p/Coc9XOwvpfU/

«Πάντα ήταν δύσκολα για εμένα στις σχέσεις»

Η Jennifer Aniston ετοιμάζεται για τον τρίτο κύκλο της σειράς «The Morning Show» στο Apple TV με τον ρόλο της ως Alex Levy να έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια. Στα επαγγελματικά της η ηθοποιός, ζούσε πάντα στιγμές επιτυχίας και ηρεμίας, σε αντίθεση με την προσωπική της ζωή. Εκεί έζησε αρκετές ανατροπές.

https://www.instagram.com/p/CuE60e5OPhC/

Το πόσο την έχουν στιγματίσει, το μάθαμε σήμερα. Ειδικά ο χωρισμός της από τον Brad Pitt το 2005 μετά από 5 χρόνια γάμου, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα την επηρέαζε και στα επόμενα 12 χρόνια.

Η Jennifer Aniston πιστεύει πως ένας τρίτος γάμος ίσως είναι ο τυχερός της και αναζητά τον Mr. Right

https://www.instagram.com/p/B6gN7gdFl0c/

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Wall Street Journal, πέρασαν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της με τον Justin Theroux.

Και εξηγεί το γιατί: «Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε - δώσε».

Η Aniston μίλησε για το πόσο επηρεάστηκε και από την ασταθή προσωπική ζωή των γονιών της και τις συνεχείς τους κόντρες, θεωρώντας πως δεν είχε ερεθίσματα για το πως θα πρέπει να είναι εκείνη στη δική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/CwQkfvkLA2O/

Φυσικά δεν αναφέρεται - και ίσως δεν θα το κάνει ποτέ - στο ψυχολογικό βάρος της δημοσιότητας μετά το διαζύγιο. Ειδικά γιατί παρέμεινε για πολλά χρόνια η διάσημη απατημένη και μάλιστα από την καλλονή Angelina Jolie . Ποια γυναίκα θα το άντεχε αυτό;

https://www.instagram.com/p/CwPz7agtntg/

Παρά τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια για τους υποτιθέμενους συντρόφους της Aniston, φαίνεται πως παραμένει single.

undefined