Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκινάει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με μία ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

Η Μπέττυ είναι «ναι» στα καρέ μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι απίστευτα σοφιστικέ. 

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η Μπέττυ Μαγγίρα έρχεται πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι έτοιμη να ξεκινήσει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με την εκπομπή της, «I Love SouKou». Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου είναι η μεγάλη πρεμιέρα! Φαίνεται, πως φέτος είναι η χρονιά, της Μπέττυς. Γιατί; Γιατί, εκτός, από την εκπομπή της που θα παρουσιάζει τα σαββατοκύριακα και θα γεμίζει τη μέρα μας με χαμόγελα και διάθεση, η Μπέττυ Μαγγίρα θα έχει διπλό ρόλο παρουσιάστριας στον ΑΝΤ1.

Η Μπέττη θα έχει διπλό ρόλο παρουσιάστριας

Τα beauty looks που επέλεξαν οι παρουσιάστριες στις πρεμιέρες τους ήταν εντυπωσιακά αλλά αναμενόμενα

https://www.instagram.com/reel/Cw7l4Y5snSk/

Πιο συγκεκριμένα, εχθές, στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά, στην εκπομπή της Fay's Time, στο ΣΚΑΪ, μίλησαν για την αγαπημένη Μπέττυ και τον διπλό ρόλο που θα αναλάβει ως παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, στο show Your Face Sounds Familiar, στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Μαγγίρα, βρίσκεται στα καλύτερα της! Αυτό άλλωστε, μπορεί να το μαρτυρήσει και η νέα της εμφάνιση.

Η Μπέττυ είναι «ναι» στα καρέ μαλλιά

375754283_152839317877029_4538665842504061602_n.jpg

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ανανέωσε το κούρεμά της. Η ίδια, εμφανίστηκε στο ξεκίνημα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, στο Πρωϊνό του ΑΝΤ1, με καρέ μαλλιά. Τα short hair, είναι ένα κούρεμα που έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια, αφού είναι απίστευτα κομψό, διαχρονικό και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες. Το νέο look της Μπέττυς, της πηγαίνει απίστευτα πολύ και της χαρίζει έναν πιο σοφιστικέ αέρα σε όλη της την εμφάνισή.

https://www.instagram.com/p/CxDAoPao07K/

Πλέον, τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τους ώμους, ενώ η χωρίστρα στο πλάι, δίνει μία extra κίνηση στο νέο της κούρεμα. Το χρώμα των μαλλιών της, φαίνεται πως δεν το έχει αλλάξει, αντιθέτως, έχει κρατήσει αυτή τη μελί απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της. Στο Πρωϊνό την είδαμε, με ένα μοβ σετ, ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε αποχρώσεις από την ίδια χρωματική παλέτα του ρούχου που φορούσε. Η Μπέττυ, τόλμησε ένα ανατρεπτικό κούρεμα που της πηγαίνει πολύ. Ανυπομονούμε να τη δούμε ακόμα καλύτερα το Σάββατο, στην πρεμιέρα της εκπομπή της.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν θέλει να μιλά για το YFSF αλλά λέει τα καλύτερα για την Mπέττυ Μαγγίρα