Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετατράπηκε σε σύγχρονο John Snow και οι fans του ενθουσιάστηκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετατράπηκε σε σύγχρονο John Snow και οι fans του ενθουσιάστηκαν

Ο Μike Αραϊτζόγλου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης μετατρέπει διάσημους Έλληνες να μοιάζουν με πρωταγωνιστές ταινιών και κάπως έτσι έκανε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μοιάζει με πρωταγωνιστή του Game of Thrones.

Ένα tag βρήκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο προφίλ του στο Instagram από μια follower του κι έτσι μεταφέρθηκε στο post του Mike Αραϊτζόγλου, ο οποίος με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, όπως αναφέρει και στις αναρτήσεις του, παρουσιάζει διάφορους Έλληνες και ξένους celebrities μέσα από τη δική του οπτική γωνία.

Ποιος είναι ο Mike Αραϊτζόγλου;

Τον δημιουργό αυτών των ιδιαίτερων φωτογραφιών, τον είχαμε γνωρίσει πριν από περίπου 6 χρόνια όταν συμμετείχε στο The Voice. O ίδιος είχε περάσει με 4 «ναι», ενώ επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Παρότι, όπως είχε πει στους κριτές ήταν επαγγελματίας τραγουδιστής, τα τελευταία χρόνια, αν ρίξεις μια ματιά στον λογαριασμό του στο Instagram θα δεις πως είναι σκηνοθέτης, ενώ η νέα του ασχολία με την τεχνητή νοημοσύνη δείχνει να έχει μεγάλη απήχηση με τις εικόνες που δημιουργεί να συγκεντρώνουν πολλά likes.

Στην gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές δημιουργίες του με διάσημους Έλληνες:

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σαν σύγχρονος John Snow

O Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, στα μάτια του Mike Αραϊτζόγλου, μοιάζει με τον πρωταγωνιστή John Snow, της πολύ γνωστής σειράς του Netflix, Game of Thrones.

Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό και όπως ανέφεραν και στα σχόλιά τους οι ακόλουθοι του Mike Αραϊτζόγλου, αν έλειπε το αμάξι από τις φωτογραφίες θα μιλούσαμε πραγματικά για στιγμιότυπα από τη διάσημη σειρά.

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βέβαια, ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα και αφού ευχαρίστησε τον δημιουργό γι' αυτές τις απρόοπτες πόζες του, έκανε και μια «παραγγελιά» σε εκείνον, να τον κάνει να μοιάζει με τραγουδιστή χρησιμοποιώντας ξανά την τεχνητή νοημοσύνη.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει τις διακοπές του μιας και όπως είχε αναφέρει σε σχόλιο που του έκανε follower του, η συμμετοχή του στο Survivor All Star ήταν σαν να έκανε «6 μήνες σεζόν» και η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πληρωμένη απάντηση στο γιατί δεν σταματάει να κάνει διακοπές φέτος