Ευρυδίκη Βαλαβάνη: H απόφαση που είχε πάρει μετά τη σχέση της με τον Βασάλο και η «αντίδραση» του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: H απόφαση που είχε πάρει μετά τη σχέση της με τον Βασάλο και η «αντίδραση» του

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπορεί να ήθελε να «κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά» αλλά ο έρωτας που ζει με τον Γρηγόρη Μόργκαν δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μια πολύ γεμάτη και διαφορετική χρονιά. Συμμετείχε μετά από 6 χρόνια ξανά στο Survivor All Star και μάλιστα μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος όταν αποχώρισε μετά από πολύ καιρό αποκάλυψε ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν.

Στην συνέχεια, η ίδια μετακόμισε σε καινούριο σπίτι αλλά μετακόμισε και σε καινούρια γραφεία τις δύο εταιρείες της με ρούχα. Και φυσικά, είναι πια ελεύθερη να ζήσει τον έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η απόφαση που είχε πάρει μετά τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - και αν και ακόμα ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε αποχωρήσει για να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση τους - βρέθηκε καλεσμένη του YouTuber Fipster μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Εκεί οι τρεις τους είχαν κληθεί να απαντήσουν σε κάποια q&a που είχαν στείλει followers του Fipster. Mία από τις ερωτήσεις που απάντησαν ήταν αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έχουν πει ή έχουν κάνει δημόσια. Τον λόγο πήρε η Γαρυφαλλιά, η οποία απάντησε πως έχει μετανιώσει για το γεγονός πως είχε προβάλλει πολύ την προηγούμενη σχέση της με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου να συμφωνεί.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τότε παίρνοντας τον λόγο, εξήγησε πως δεν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει δείξει δημόσια αλλά πλέον έχει καταλάβει πως «δεν είναι ανάγκη να τα δείχνουμε όλα», ενώ παραδέχθηκε πως η ίδια όσον αφορά τα media, έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή αφού όπως είπε «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά».

Τα πρώτα tags και οι φωτογραφίες με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Και όντως, αυτό έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη νέα της σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Όλον αυτόν τον καιρό οι δυο τους αν και έχουν ταξιδέψει μαζί από την Αμερική μέχρι την Νάξο και την Κρήτη δημοσίευαν κυρίως φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς από τα μέρη που επισκέπτονταν χωρίς να κάνουν κάποιο tag ο ένας τον άλλο και χωρίς να βγάζουν κοινές φωτογραφίες.

Με αυτόν τον τρόπο οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν όσο το δυνατόν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως οι δυο τους κάνουν το «επόμενο βήμα» στη σχέση τους θέλοντας δειλά δειλά να επιβεβαιώσουν πως είναι ζευγάρι, αφού στις πρόσφατες διακοπές τους στην Κρήτη τους είδαμε και σε κοινή φωτογραφία αλλά και σε tag - την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - σε βίντεο από το νησί.

Βέβαια, δεν δημοσίευσαν κάποιο τρυφερό ενσταντανέ μιας και στη φωτογραφία είναι μαζί με μια φίλη τους, αλλά είναι μια αρχή το ότι πόζαραν μαζί, χαμογελαστοί και χωρίς να πρόκειται για κάποιο στιγμιότυπο που τράβηξε κάποιος paparazzi. Άλλωστε, μετά την έκταση που είχε πάρει η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλει να ζήσει τα πράγματα πιο ήρεμα και όπως είχε αναφέρει στο βίντεο του Fipster πιο προσωπικά.

Η αντίδραση του Βασάλου

Μπορεί μετά την έξοδό του από το Survivor All Star, ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ήταν πιο εξωστρεφής στο Instagram με σχόλια στο προφίλ της Ευρυδίκης και το ίδιο έκανε και εκείνη γεμάτη χιούμορ, όμως το τελευταίο διάστημα τα σχόλια έχουν σταματήσει, τουλάχιστον δημόσια.

https://www.instagram.com/p/CwDTa1VtqoC/

Ο Κωνσταντίνος είναι έτσι κι αλλιως σε διακοπές διαρκείας και μετά τα Κουφονήσια και την Πάρο παρέα με τον Fipsterr, σειρά έχουν τα Κύθηρα όπου κάνει διακοπές με τον άλλο καλό φίλο που απέκτησε από το Asia Express, τον τραγουδιστή Χρήστο Ζώτο και την αγαπημένη του.

«Έχω κάνει πολλά λάθη με την Ευρυδίκη»

Στο βίντεο με τον κολλητό του Fipster, ο Κωνσταντίνος υπήρξε πιο ειλικρινής και άμεσος από ποτέ και μίλησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία μοιράστηκαν τα τελευταία έξι.

Ο Κωνσταντίνος, εξήγησε αρχικά, πως μπορεί να ξέρουμε ότι στο παιχνίδι μπήκαν ως χωρισμένοι, εκείνος όμως ένιωσε μεγάλη στεναχώρια στην αποχώρηση της Ευρυδίκης ενώ ήταν μόνο δύο εβδομάδες στο Survivor.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Ευρυδίκη, στεναχωρήθηκα για εκείνη γιατί είχε προσδοκίες. Άκουσα το όνομά της και δεν το πίστευα. Απορούσα μήπως έχω κάνει εγώ κάτι λάθος, μήπως δημιουργήθηκε μια λάθος εντύπωση. Όμως, θα πιεζόταν πάρα πολύ αν έμενε, δεν θα κρατούσε την ψυχραιμία της αν έχει τοξικότητα γύρω της. Eυρυδίκη σου έκανε πολύ καλό που έφυγες για την ψυχική σου υγεία».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Ευρυδίκη, ο Βασάλος τόνισε πως δεν τον ενοχλούν τα σχόλια για την προσωπική του ζωή:

«Με ενοχλεί να με βλέπουν κάπου, να υπάρχει κάποια κοπέλα και βγαίνουν δημοσιεύματα πως έχω σχέση. Με την Ευρυδίκη δεν κάναμε κάτι ακραίο, γιατί να κρύψω κάτι, επειδή ανεβάσαμε μια φωτογραφία μαζί; Όταν μπαίνεις στο παιχνίδι αυτό, θυσιάζεις κάτι.

Εμένα μου αρέσει ο αυθορμητισμός και να μην σκέφτομαι, δεν φοβάμαι την κριτική και θα ανεβάσω μια φωτογραφία με την κοπέλα μου», είπε ο Κωνσταντίνος και εξήγησε πως τα περισσότερα λάθη του τα έκανε με την Ευρυδίκη:

«Με την Ευρυδίκη έχω κάνει πολλά λάθη. Πολλά συγγνώμη πρέπει να πω», είπε ο Κωνσταντίνος αλλά δεν θέλησε να εξηγήσει αν έχει μιλήσει μαζί της.

Ο Βασάλος παραδέχτηκε τα μεγάλα λάθη που έκανε με τη Βαλαβάνη κι εκείνη ξεκίνησε τα σχόλια στο Ig