Η νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της «πρόδωσε» μία σημαντική εξέλιξη

Η νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της «πρόδωσε» μία σημαντική εξέλιξη

Οι φωτογραφίες από το γυμναστήριο «μιλούν» από μόνες τους.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε πέρσι τις σπουδές της στην Αγγλία ωστόσο βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, με τη γυμναστική να είναι μια από τις αγαπημένες τις ασχολίες.

O σύντροφός της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι personal trainer και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας στο οποίο πηγαίνει καθημερινά και η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή.

Πριν λίγους μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Ίο για να περάσει λίγες ημέρες μόνο για δύο. Η 19χρονη και ο 35χρονος έκαναν βουτιές στις παραλίες του νησιού και μοιράστηκαν τις #couplegoals ασκήσεις τους.

Η Μελίνα Νικολαΐδη έβαλε το φούξια φόρεμα της Βανδή σε γάμο δίπλα στον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η νέα φωτό της Μελίνας Νικολαΐδη με τον αγαπημένο της «πρόδωσε» μία σημαντική εξέλιξη

Στα πιο πρόσφατα νέα του ζευγαριού και το βράδυ της Τετάρτης (13/9) ο αγαπημένος της γυμναστής- αθλητής ανέβασε μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί. Αυτό που πρόσεξαν πολλοί, εκτός από το ότι το ζευγάρι είναι ταιριαστό και ερωτευμένο, είναι οι απίστευτοι κοιλιακοί της Μελίνας τους οποίους και «έχτισε» με τη βοήθεια του Αλέξανδρου. Η εξέλιξη μετά από μήνες προπόνησης είναι εμφανής ενώ ας δούμε παρακάτω και άλλα πλάνα από την προσπάθειας της σπουδάστριας να αποκτήσει το σώμα που θέλει.

1694675525099-348868849-melina2.jpg

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πιο fit από ποτέ

Η νεαρή κοπέλα έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το γυμναστήριο και πρόσφατα φόρεσε αθλητικό outfit και πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον καθρέφτη αμέσως μετά την προπόνησή της.

Η 19χρονη έχει βάλει τη γυμναστική στην καθημερινότητά της και ακούει πιστά τον αγαπημένο της με αποτέλεσμα να έχει αξιοζήλευτες αναλογίες.

Η Μελίνα έχει ήδη ένα πολύ υγιές, καλλίγραμμο κορμί και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο του αγοριού της, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Με την βοήθεια του συντρόφου της η νεαρή φοιτήτρια βελτιώνει καθημερινά την τεχνική αλλά και την εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/CnWbI16q_fZ/

«Σύμφωνα με τον εμπνευστή του, Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!», αναφέρει η ανάρτηση και όλα δείχνουν πως η Μελίνα έχει αποφασίσει φέτος να αποκτήσει την πιο fit εκδοχή του εαυτού της.

Οι γονείς της 19χρονης έχουν δώσει την έγκρισή τους στη σχέση της, με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 35χρονου στα νότια προάστια, δημοσιεύοντας στα social media στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

https://www.instagram.com/p/Cl8nC-1sn5f/

Πηγή κεντρικής: alexandros_polychroniadis