Η Ιωάννα Μαλέσκου «υπέκυψε» στο γκάλοπ που έκανε στο Instagram και τελικά άλλαξε τα μαλλιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ιωάννα Μαλέσκου «υπέκυψε» στο γκάλοπ που έκανε στο Instagram και τελικά άλλαξε τα μαλλιά της

Η «απαίτηση» των followers ήταν ξεκάθαρη και η Ιωάννα επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή προκειμένου να κάνει τη ριζική αλλαγή.  

Η Ιωάννα Μαλέσκου τους τελευταίους 4 μήνες ζει τη μοναδική εμπειρία της μητρότητας, αφού τον Μάιο έφερε στον κόσμο την κόρη της, τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Από τότε η χαρούμενη μανούλα και η μικρούλα είναι αχώριστες, ενώ η παρουσιάστρια πολύ συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της - μέχρι στιγμής - σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της αλλά και τα άγχη και τις αγωνίες της.

https://www.instagram.com/p/CuWkkJYIAJz/

Η αλλαγή στα μαλλιά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τη γέννηση της κόρης της, είχε επιλέξει να έχει τα μαλλιά της πιο φυσικά αφήνοντας να δούμε την πιο σκούρα ρίζα της. Το ίδιο είχε κάνει βέβαια, και με το χτένισμά της, αφήνοντάς μας να δούμε το φυσικά σπαστό μαλλί που έχει, κάτι που δεν ήταν εύκολο όταν εμφανιζόταν στην τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού βέβαια, η παρουσιάστρια έκλεισε ραντεβού στον κομμωτή της και αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της. Όσον αφορά το αποτέλεσμα επέλεξε να κρατήσει τη σκούρα ρίζα των μαλλιών της και να ανανεώσει το ξανθό χρώμα στο υπόλοιπο μέρος των μαλλιών, κάνοντάς το ένα λίγο πιο ψυχρό. Bέβαια, σε δημοσκόπηση που έκανε για το αν οι followers της την προτιμούν με όλο το μαλλί ξανθό ή με τη ρίζα να φαίνεται πιο σκούρα, από το αποτέλεσμα φάνηκε πως οι fans της διχάστηκαν. Παρ' όλα αυτά, για λίγο «κέρδισε» το ότι την προτιμούν με ολόξανθα μαλλιά.

Τη γνώμη των followers της λοιπόν, φάνηκε να εμπιστεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και τον κομμωτή της και επιστρέφοντας από τις διακοπές της «αφέθηκε» στα χέρια του. Έτσι, στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media είδαμε την παρουσιάστρια να επιστρέφει στο ολόξανθο μαλλί, με το οποίο την είχαμε γνωρίσει μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε.