Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια διαπίστωση για τις πρώτες διακοπές με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μια διαπίστωση για τις πρώτες διακοπές με την κόρη της

Σαντορίνη και… πατουσάκια πρωταγωνιστούν στις διακοπές της Ιωάννας Μαλέσκου

Μια τρισευτυχισμένη μανούλα είναι εδώ και τέσσερις μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου και το δήλωσε περήφανα μέσα από τις δημοσιεύσεις της στο Instagram.

Έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, η παρουσιάστρια έκανε «δώρο» στους διαδικτυακούς της φίλους ένα καρουζέλ από φωτογραφίες με την μπεμπούλα της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, η οποία έκλεισε τέσσερις μήνες ζωής.

«Αξία ανεκτίμητη! 4 μήνες μαζί»

Μέσω του post της, μοιράστηκε δέκα εικόνες από τις διακοπές της στη Σαντορίνη, ανάμεσα στις οποίες ήταν και φωτογραφίες στις οποίες είχε αγκαλιά το μωρό της. Το ηλιοβασίλεμα και τα… πατουσάκια πρωταγωνιστούν, με την Ιωάννα Μαλέσκου να γράφει στην περιγραφή της δημοσίευσης:

https://www.instagram.com/p/CwzoqqKoXOg/

«Λίγη Σαντορίνη ακόμη… Να βλέπεις τον Ήλιο να δύει, ενώ κρατάς τον «δικό σου» ☀️ αγκαλιά. Αξία ανεκτίμητη! 4 μήνες μαζί».

Πέρα από αυτό, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και ένα story, στο οποίο είναι τρισευτυχισμένη, έχοντας στα πόδια της την κόρη της. Η μικρή φαίνεται να έχει μεγαλώσει εμφανώς, με την μαμά Ιωάννα να μην παραλείπει να τα επισημάνει λέγοντας: «4 μήνες! Ολόκληρες κοπέλες γίναμε ρε παιδιά».

maleskou-moro.jpg

To story που έδειξε όμως τι μαμά θα είναι η Ιωάννα, ήταν εκείνο για τις πρώτες διακοπές με την κόρη της,

maleskou.jpg

«Όλοι μου είπαν πως η Σαντορίνη είναι δύσκολο νησί για ένα τόσο μικρό μωράκι. Εγώ πάλι τα είδα όλα, γέμισα εικόνες και τις κλείδωσα για πάντα στο κουτί των αναμνήσεων, πάμε για άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, φανερώνοντας πως είναι μια μαμά που δεν μασάει.

Θερμή υποστήριξη από τους fans

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Ιωάννας Μαλέσκου έδειξαν με θέρμη την αγάπη και την υποστήριξη τους, γράφοντας ευχές για την μικρή, αλλά και όμορφα λόγια για την ίδια.

Η υποστήριξη αυτή που λαμβάνει από τον κόσμο -πιθανότατα- αποτελεί τον λόγο για τον οποίο η Ιωάννα Μαλέσκου επιλέγει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές με τους followers της. Στο παρελθόν, άλλωστε έχει δημοσιεύσει ξανά φωτογραφίες με την κόρη της, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο τους θαυμαστές της να δένονται μαζί της και με τις όμορφες στιγμές της ζωής της.

Ενδεικτικά, θυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν το θέμα της διακόσμησης του παιδικού δωματίου της μικρούλας.

https://www.instagram.com/reel/CviAM3tIUag/

Στην περιγραφή του βίντεο έγραφε: «Σε έφερε “ο πελαργός” και από όταν εσύ ήρθες στη “γη”, εγώ πετάω στα “σύννεφα”. Αυτή είναι η ιδέα και το θέμα της διακόσμησης στο παιδικό μας δωμάτιο. Και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους που φρόντισαν από την πρώτη στιγμή να γίνει η επιθυμία μου, ονειρεμένη πραγματικότητα. “Αυτή είναι η φωλίτσα μας, μικρούλα μου”».