H Meghan Markle υιοθέτησε το χτένισμα της Pamela Anderson από τα αγαπημένα '90s

H Meghan Markle υιοθέτησε το χτένισμα της Pamela Anderson από τα αγαπημένα '90s

(Photo by Mike Coppola/Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala)

Η Kim Kardashian ορκίζεται και αυτή στο συγκεκριμένο χτένισμα από τα '90s.

Η Meghan Markle με αφορμή ένα αγώνα μπάσκετ των Invictus Games, στην Αμερική, όπου παρευρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry, κατάφερε να κλέψει για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις... Ο λόγος, ήταν το χτένισμα το οποίο επίλεξε να κάνει. Η Meghan, αυτή τη φορά δεν άφησε τα μαλλιά της κάτω. Αντιθέτως, έπιασε τα μαλλιά της με τέτοιον τρόπο που θύμιζε τα αγαπημένα '90s. Πιο συγκεκριμένα η Meghan, υιοθέτησε το hairstyle της Pamela Anderson, πιάνοντας όλα τα μαλλιά με ένα κλάμερ πίσω από το κεφάλι, ενώ αριστερά και δεξιά άφησε δύο διακριτικές τούφες, οι οποίες αγκάλιαζαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το χτένισμα που έρχεται από τα αγαπημένα '90s

Invictus Games Düsseldorf 2023 - Day 4

(Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation)

Το χτένισμα της Pamela Anderson από τα '90s, το έχουν επιλέξει πολλές ακόμη cellebrities. Η Kim Kardashian, είναι μία από αυτές. Η Kim, καθημερινά επιλέγει τα πιο εντυπωσιακά hairstyles, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της. Όταν είχε βάψει παλιότερα ξανθά τα μαλλιά της μιας και ήταν το πρόσωπο του οίκου Dolce&Gabbana, μπορούμε να πούμε ότι με το συγκεκριμένο χτένισμα έμοιαζε περισσότερο με την Pamela παρά με την Marylin Monroe.

https://www.instagram.com/p/CiwTmEXrqji/

Το χτένισμα που υιοθέτησε η Meghan Markle, είναι αρκετά εύκολο και μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποιο θερμαντικό εργαλείο. Επίσης, είναι απίστευτα βολικό, αφού πιάνει όλα τα μαλλιά προς τα πίσω, ενώ θα το χαρακτηρίζαμε απίστευτα κομψό, sexy και θηλυκό, ιδανικό να συνδυαστεί με κάθε outfit.

Pamela Anderson and Tommy Lee

(Photo by �� Steve Starr/CORBIS/Corbis via Getty Images)

Το χτένισμα της Meghan, το οποίο εμπνεύστηκε από την αγαπημένη Pamela, είναι μία ωραία επιλογή που μπορείς να επιλέξεις να κάνεις στα δικά σου μαλλιά αυτή τη σεζόν. Μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια με τα office looks, ενώ θα χαρίσει ένα sexiness στα cocktail dresses σου.

Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να πετύχεις κι εσύ το hairstyle της Pamela Anderson. Ρίξε μία ματιά...