Λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια, η κόρη του Άκη Πετρετζίκη μας δείχνει πόσο μεγάλωσε

Λίγο πριν τα πρώτα της γενέθλια, η κόρη του Άκη Πετρετζίκη μας δείχνει πόσο μεγάλωσε

Η Ακυλίνα Πετρετζίκη έχει διπλή γιορτή σε μερικές ημέρες και μας δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στην οικεία Πετρετζίκη.

Διπλή γιορτή ετοιμάζεται να στηθεί στο σπίτι του Άκη Πατρετζίκη, μιας και την Κυριακή, στις 17 Σεπτεμβρίου, η κόρη του MasterChef και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ θα σβήσει το πρώτο κεράκι στην τούρτα της.

Γενέθλια και γιορτή για την Ακυλίνα

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0/

Και η γιορτή δεν σταματά στα πρώτα γενέθλια της Ακυλίνας, μιας και στις 27 Σεπτεμβρίου, η κόρη του Άκη θα γιορτάσει την ονομαστική της γιορτή, σε μια μέρα ιδιαίτερη για την οικογένεια.

Η σύμπτωση πάντως είναι πως η Ακυλίνα, θα έχει γιορτή στις 27 Σεπτεμβρίου, της Νεομάρτυρος Ακυλίνης εν Ζαγκλιβερίω Χαλκιδικής ενώ ο Άκης είχε παντευτεί και είχε βαπτίσει τον γιο του, στις 27 Σεπτεμβρίου επίσης στο ίδιο κτήμα, Νεφέλες.

Και το όνομα αυτής Ακυλίνα: Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη βαπτίστηκε και ιδού πότε γιορτάζει

https://www.instagram.com/p/Cr8fh4XNL4t/

Κι αυτό γιατί στις 27 Σεπτεμβρίου ο Άκης, είχε επιλέξει να βαφτίσει τον γιο του και να παντρευτεί την αγαπημένη του Κωνσταντίνα.

Όσο για την μικρή Ακυλίνα, μπορεί να μην έχει γίνει ενός έτους αλλά περπατάει ήδη και βοηθάει τον μπαμπά της και στη γυμναστική, κάτι που μας έδειξε ο 39χρονος Άκης με ένα story.

Η ζωή με δύο παιδιά

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες», είχε πει ο Άκης χαρακτηριστικά πριν μερικούς μήνες για τον ερχομό της Ακυλίνας στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CuMvQVYM2_H/

Άκης, η Κωνσταντίνα και η οικογένειά τους

Ο Άκης έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο καλή μαμά είναι η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τονίζοντας:

«Όταν κλαίνε τα παιδιά...Dolby (σε ήχο) είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα. Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».

Ο πρώτος έλληνας MasterChef έχει αλλάξει πλέον συνήθειες, παρά το βαρύ του επαγγελματικό του πρόγραμμα και τα παιδιά του, τον έκαναν να κοιμάται πλέον νωρίς νωρίς:

«Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

Η πρώτη σκέψη του Άκη όταν έμαθε πως θα γίνει μπαμπάς

«H πρώτη μου σκέψη ότι μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν "οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο"! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία όταν γυρίζω στο σπίτι, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες «αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή». Είναι πολύ απλό», είχε πει ο Άκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.