O Άκης Πετρετζίκης είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και το απέδειξε με μία μόνο κίνηση

O Άκης Πετρετζίκης είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς και το απέδειξε με μία μόνο κίνηση

O Άκης Πετρετζίκης αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά του. Η νέα φωτογραφία με τον μικρό Αχιλλέα και η προετοιμασία για την επιστροφή στο νηπιαγωγείο. 

Ο Άκης Πετρετζίκης πέρασε φέτος ένα από τα πιο ήρεμα και ανέμελα καλοκαίρια με την οικογένειά του, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα social media και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ο γνωστός σεφ και η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν μάτια μόνο για τα παιδιά τους (Αχιλλέα και Ακυλίνα) τα οποία αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους. Ο μικρός Αχιλλέας ήρθε στη ζωή το 2021 ενώ πριν έναν χρόνο το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο και ην κόρη του, Ακυλίνα.

https://www.instagram.com/p/CerOGxcMyop/

Ο πρώτος νικητής του Ελληνικού Masterchef είναι χαζομπαμπάς και το παραδέχεται. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day» ο 39χρονος είχε αναφέρει: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Το MasterChef κάνει πρεμιέρα με 4ο κριτή αλλά αυτός δεν θα είναι ο Άκης Πετρετζίκης

https://www.instagram.com/p/CkQLmoEguNd/

Και πρόσθεσε: «Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο πιο τρυφερός μπαμπάς

1693753788281-417028216-akis2.jpg

Πριν λίγες ώρες ο Άκης Πετρετζίκης πόσταρε ένα Instagram-story και μας εξήγησε ότι ο γιος του Αχιλλέας επιστρέφει στο νήπιο. Ο τρυφερός μπαμπάς φρόντισε να του αγοράσει την πιο cool σχολική τσάντα και πρόσθεσε ετικέτα με το όνομα του μικρού.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε το σακίδιο του Μαύρου Πάνθηρα με την έξυπνη ετικέτα ονόματος και θα το βρεις σε ηλεκτρονικά καταστήματα - όπως εδώ -από 45 ως 60 ευρώ.

Λίγο αργότερα ο σεφ δημοσίευσε μια φωτογραφία με το υγιεινό πρωινό του το οποίο αποτελούνταν από τοστ με αυγό και pancakes με φρέσκα φρούτα.

akis1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: akispetretzikis