Ο Joe Manganiello βρήκε τη διάδοχο της Sofia Vergara και είναι 33 ετών και ηθοποιός στο επάγγελμα

Ο Joe Manganiello βρήκε τη διάδοχο της Sofia Vergara και είναι 33 ετών και ηθοποιός στο επάγγελμα

Λίγους μόνο μήνες μετά τον χωρισμό από τη Sofia Vergara, ο Joe Manganiello εμφανίστηκε σε έξοδο από το γυμναστήριο με την Caitlin O’Connor, ηθοποιό στο επάγγελμα και καλλονή.

Μετά το διαζύγιο, ο Joe Manganiello φαίνεται πως χαμογελάει ξανά.

Ο 46χρονος ηθοποιός, που μέσα στον Ιούλιο του 2023 ζήτησε και επίσημα διαζύγιο από την 51χρονη Sofia Vergara, φαίνεται πως είναι ερωτευμένος ξανά.

Το νέο αμόρε του Joe

363365281_18381463309001240_7858780852370063463_n.jpg

Οι παπαράτσι πέτυχαν τον Joe με την ηθοποιό Caitlin O’ Connor βγαίνοντας από το γυμναστήριο σε χαλαρό mood, η οποία είναι 13 χρόνια νεότερη και λατρεύει τη γυμναστική και το έντομο μακιγιάζ. Η Caitilin δηλώνει ρεπόρτερ και ηθοποιός και έχει περάσει με μικρούς ρόλους από το Two and a Half Men και τη σειρά Days of Our Lives ενώ οι δύο ηθοποιοί βγήκαν από το γυμναστήριο και έφυγαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/ClW-eukSmzB/

H αίτηση διαζυγίου

Η Page Six ήταν εκείνη που στις 17 Ιουλίου αποκάλυψε την αίτηση διαζυγίου του Manganiello μετά από έντονη φημολογία για τις παγωμένες σχέσεις του Joe με τη Sofia μετά από επτά χρόνια γάμου.

https://www.instagram.com/p/CtJm53oua4c/

Οι φήμες για τον χωρισμό τους ήδη είχαν αρχίσει να αυξάνονται όταν οι δυο τους αποφάσισαν να μιλήσουν στην Page Six επιβεβαιώνοντάς τα κακά μαντάτα. Όπως είπαν τότε χαρακτηριστικά:

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον πολύ, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς διανύουμε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Η 51η ηθοποιός του Modern Family και κριτής του America's Got Talent, έχει έναν γιο, τον 31χρονο Manolo, τον οποίο απέκτησε στα 19 της από τον γάμο της με τον Joe Gonzalez, με τον οποία βρισκόταν σε σχέση όσο ήταν στο σχολείο και στην Κολομβία. Ύστερα, οι δυο τους χώρισαν και η Sofia Vergara μετανάστευσε με τον γιο της στις ΗΠΑ.

Η Sofia Vergara μπορεί να χώρισε με τον Joe Manganiello αλλά έκανε την πιο ωραία παραχώρηση

https://www.instagram.com/p/CorDUGcuMM9/

Τα πηγαδάκια του Hollywood μιλούσαν εδώ και καιρό για κρίση στη σχέση του ζευγαριού και τα γενέθλια της Sofia αλλά και το ξερό «χρόνια πολλά Sofia» του Manganiello έκαναν τους fans να αναρωτιούνται γιατί ο Joe ευχήθηκε με μια παλιά φωτογραφία στην αγαπημένη του στα social και με μια τόσο απλή ευχή.

Ο γάμος του ζευγαριού έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2015 στο Palm Beach, μετά από έναν χρόνο σχέσης. Vergara και Manganiello δεν απέκτησαν παιδιά και η Sofia ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην της Nick Loeb. Κατά τη διάρκεια της τετραετούς σχέσης του, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε εξωσωματική γονιμοποίηση και κατόπιν σε κατάψυξη των εμβρύων. Μετά τον χωρισμό τους, ο Loeb διεκδίκησε τα έμβρυα και η διαμάχη του πρώην ζευγαριού έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων, με τον επιχειρηματία να ζητά την πλήρη επιμέλεια των εμβρύων. Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι θα μπορούσε να εμφυτεύσει τα έμβρυα σε άλλη γυναίκα, αν το επιθυμούσε. Ωστόσο, το Εφετείο στη Λουιζιάνα αρνήθηκε το αίτημα του Nick και κανένας από τους δύο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γονιμοποιημένα ωάρια χωρίς τη γραπτή συναίνεση του άλλου.

Η Sofia Vergara χώρισε και το «γιόρτασε» στην Ιταλία με ένα αποκαλυπτικό μαγιό και τις φίλες της

Η νέα single ζωή της Vergara

Vergara και Manganiello διατηρούν στα προφίλ τους στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες και δεν έχουν προχωρήσει σε διαγραφή τους.

https://www.instagram.com/p/CxJ6XOFLhg2/

Η Vergara πάντως, δέχεται τρολάρισμα για την νέα single ζωή της στο America's Got Talent στο οποίο είναι και κριτής.

Η ίδια δείχνει να διασκεδάζει, όποτε οι υπόλοιποι κριτές μιλούν για τη νέα single ζωή της, η ίδια προσπαθεί να αποδράσει και να ξεφύγει από την κουβέντα και σίγουρα τα νέα για το νέο κορίτσι του Joe θα έχουν ήδη φτάσει στα αυτιά της.