Τι νόημα έχει ο άνευ λόγου θυμός της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks; Ρωτά (ξανά) το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Τι νόημα έχει ο άνευ λόγου θυμός της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks; Ρωτά (ξανά) το κοινό

Η Σοφία Χατζηπαντελή υπηρετεί έναν ρόλο ως κριτής και ως τηλεοπτική περσόνα, αλλά οι περισσότεροι από το κοινό, νοσταλγούν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η αντίδραση και από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

Η ανανέωση στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks έχει προκαλέσει μία σύγχυση στο κοινό, σε ένα project που ενώ θα μπορούσε να έχει χιούμορ, κατέληξε ως μία τηλεοπτική «βαβούρα». Η Σοφία Χατζηπαντελή, αγαπημένη του Twitter/X την εποχή του GNTM δείχνει να μην έχει βρει ακόμη τον τρόπο που θα χειριστεί τον ρόλο της. Και οι αντιδράσεις είναι πολλές. Όπως και η νοσταλγία για την προκάτοχό της Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

https://www.instagram.com/p/CxLDs8bouDJ/

Το χαμένο στυλ και η χαμένη γυναικεία προσωπικότητα

Το project του My Style Rocks ασχολείται με τη μόδα περισσότερο με το να προκαλέσει και να δημιουργήσει το αντίστοιχο beef με τις παίκτριες και τους κριτές, παρά να ασχοληθεί με την ουσία του στυλ. Αυτός άλλωστε είναι και ο αρχικός στόχος του format. Το εκκεντρικό είναι αυτό που ενδιαφέρει και όχι τόσο η κομψότητα. Παρόλα αυτά όμως, προς το παρόν δεν προκαλεί το ενδιαφέρον με αυτό, ούτε και προκαλεί γέλιο. Γιατί είναι και αυτό στους στόχους του.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός προς το παρόν, κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να ισορροπήσουν την κατάσταση με το πιο ήπιο στυλ τους στην παρουσίαση και οι κόντρες τους με τις παίκτριες έχουν ένα νόημα. Ο ρόλος της παρουσιάστριας Κατερίνας Καραβάτου, ούτως ή άλλως είναι πιο ουδέτερος, όπως και όλων των προκατόχων της.

https://www.instagram.com/p/CtwrbvZtyzD/

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα και στο Twitter/X ήδη ξεκίνησαν τα σχόλια

Φαίνεται όμως, όπως αποτυπώνεται και από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (χθες στο νεανικό κοινό ξεκίνησε από 4,8% μέχρι 11,0%), ότι προς το παρόν το My Style Rocks, δεν μπορεί να βρει ακόμη τα πατήματά του. Γιατί η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μάλλον έχει δυσκολέψει τα πράγματα. Μπήκε σαν «σίφουνας» και οι συνεχείς της εκρήξεις (άνευ λόγου και αιτίας) με τις παίκτριες, σε μία μίξη γλώσσας με κυπριακά, αγγλικά και ελληνικά προκαλούν μία τηλεοπτική «βαβούρα», όχι ακόμη ευχάριστη στο κοινό.

Θέλει να υπηρετήσει τον ρόλο της ως περσόνα που γίνεται viral, αλλά με τον λάθος τρόπο.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επίσης είπε σήμερα το πρωί πως: «Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κακή γλώσσα και κακή συμπεριφορά. Είναι αυθαίρετη. Είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδώ επεισόδιο». Και η γνώμη του συμβαδίζει και με την γνώμη αρκετών τηλεθεατών.

Για μία ακόμη φορά για παράδειγμα, το Twitter/X κάνει παράπονα. Για το ακουστικό κομμάτι της εκπομπής. Για το οπτικό κομμάτι με το στυλ των παικτριών, απλά, δεν υπάρχουν λόγια.