Η Μαρία Μπακοδήμου φόρεσε στην πρεμιέρα της το ρούχο που αναδεικνύει την μαυρισμένη επιδερμίδα της

Η Μπακοδήμου επίλεξε ένα μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ για την πρεμιέρα της εκπομπής της.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ξεκίνησε, η Μαρία Μπακοδήμου την πρεμιέρα της εκπομπής της «Γειά σου» στο ΣΚΑΪ. Η Μαρία Μπακοδήμου με τόσο μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και με μία γενικότερη μεγάλη εμπειρία στα media, έρχεται και φέτος, με την ίδια παρέα, τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη να γεμίσει με θετική ενέργεια, τα σαββατοκύριακα μας.

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μίλησε για το ρίσκο της ζωής της και την αγάπη για τον γιο της

Το μίνι φόρεμα με τους έντονους ώμους

378190780_18382157551030678_2501390650392480764_n.jpg

@mariabacodimou

Η Μπακοδήμου, επίλεξε για το ξεκίνημα της εκπομπής της, ένα μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και έντονους ώμους. Εκτός, από το σχέδιο του φορέματος, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το χρώμα. Η Μαρία, προτίμησε μία fluo κίτρινη απόχρωση για την πρώτη μέρα της εκπομπής της. Το κίτρινο εκφράζει ενθουσιασμό, θάρρος και αυτοπεποίθηση. Τα σκουλαρίκια που φόρεσε ήταν αρκετά μεγάλα και εντυπωσιακά, ενώ ήταν matchy matchy με το χρώμα του φορέματος.

Στο look της Μαρίας, το μακιγιάζ δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση. Αντί να επιλέξει neutrals αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση στο έντονο χρώμα του outfit της, η ίδια πρόσθεσε ένα έξτρα χρώμα. Τα ροζ χείλη της σε συνδυασμό με τα πλατινέ μαλλιά της, την έκαναν να μοιάζει σαν την Barbie. Ήταν μία πινελιά, η οποία έκανε τη διαφορά και έσπαγε το fluo κίτρινο χρώμα που επικρατούσε στην συνολική εικόνα.

Επιπλέον, το μήκος του φορέματος αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της Μαρίας, ενώ το fluo κίτρινο χρώμα τόνιζε ακόμη περισσότερο την μαυρισμένη επιδερμίδα της. Με ένα super sexy και καλοκαιρινό look, εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην πρεμιέρα, της εκπομπής τη για τη νέα σεζόν.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαρίας, που μοιράζεται μαζί μας το καλλίγραμμο σώμα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει πώς να απαντά στα αρνητικά σχόλια και το αποδεικνύει για ακόμα μία φορά