Η Μαρία Ολυμπία φαίνεται πως «χώρισε» με τον αριστοκράτη Perry Pearson

Ο Perry Pearson δεν ήταν πρίγκιπας, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Ολυμπία τα τελευταία 3 χρόνια. 

Η Μαρία Ολυμπία ή Olympia of Greece είναι ένα από τα 5 παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ την οποία γνωρίσαμε κυρίως λόγω της ενασχόλησής της με την μόδα. Το προφίλ της στο Instagram έχει τις πιο όμορφες φωτογραφίες, δείχνοντάς μας κάθε φορά το απαράμιλλο στυλ και το καλλίγραμμο σώμα που έχει.

https://www.instagram.com/p/CkJCOHfMXBg/

Η Μαρία Ολυμπία διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση με τον αριστοκράτη Perry Pearson. Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει από το 2020. Ο Perry Pearson δεν ήταν πρίγκιπας, δεν είχε σχέση με τους βρετανούς Royals όπως την Μαρία Ολυμπία που την έχει βαφτίσει ο βασιλιάς Κάρολος. Ο Pearson, ήταν εγγονός του συγγραφέα John Pearson και οι πρόγονοί του είχαν σχέση και με την πολιτική ως μέλη στη βουλή των Λόρδων. Ο ίδιος ασχολούνταν με το real estate.

Diet Coke Celebrates 40th Birthday With Creative Director Kate Moss In London

(Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Diet Coke)

2022 David M. Benett

Η Μαρία Ολυμπία έκανε unfollow τον Pearson

Το ζευγάρι πραγματοποιούσε συχνά κοινές εμφανίσεις, ενώ αρκετές φορές o Pearson είχε συνοδεύσει την Μαρία Ολυμπία σε επίσημες περιστάσεις στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού. Τα ξένα site έχουν παρατηρήσει, ότι η Μαρία Ολυμπία έχει αρκετό καιρό να ανεβάσει στο προφίλ της κάποια ανάρτηση με τον σύντροφό της. Επιπλέον, έχει σβήσει όλες τις φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ φαίνεται ότι έχει κάνει unfollow τον Pearson από το Instagam.

Carolina Herrera - Front Row & Backstage - New York Fashion Week - September 2023

(Photo by Cindy Ord/Getty Images)

Στο μεταξύ, η πριγκίπισσα ταξίδεψε μόνη της πριν λίγες μέρες στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και φωτογραφήθηκε στο show Carolina Herrera το βράδυ της Τρίτης, χωρίς να είναι ο Perry Pearson στο πλευρό της. Η μούσα του οίκου Louis Vuitton και άλλων διάσημων οίκων έχει να επισκεφτεί τις επόμενες μέρες και τις υπόλοιπες μητροπόλεις της μόδας, όπου σίγουρα για άλλη μια φορά θα κλέψεις τις εντυπώσεις. Το ερώτημα είναι αν θα δούμε τον Pearson σε κάποια από τις εμφανίσεις της... Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει τοποθετεί κανείς από τους δύο για τον χωρισμό τους.