Το friends & family σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη και το τηλεοπτικό comeback με δόση από τα «Φιλαράκια»

Κατερίνα Μπούσιου
Το friends & family σπίτι της Κατερίνας Ζαρίφη και το τηλεοπτικό comeback με δόση από τα «Φιλαράκια»

Πώς η Κατερίνα θα βρεθεί απέναντι από την παλιά της αγάπη, Ελένη Μενεγάκη. Η νέα της μεσημεριανή εκπομπή στο Open θα έχει τη στοιχεία μίας τηλεοπτικής σειράς σε συνδυασμό με μία σατιρική εκπομπή. 

Η Κατερίνα Ζαρίφη κάνει τηλεοπτικό comeback και επιστρατεύει το χιούμορ της για να κάνει τα μεσημέρια μας πιο διασκεδαστικά. Το νέο της τηλεοπτικό σπίτι, δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από το δικό της friends & family διαμέρισμα στις παρυφές του κέντρου της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/Cv16ACaM0AL/

Zαρίφη home edition

Δεν χρειάζεται να σου συστήσω την Κατερίνα Ζαρίφη. Βρίσκεται πολλά χρόνια στην τηλεοπτική και ραδιοφωνική μας πραγματικότητα. Σίγουρα κάποια μέρα θα έχεις επισκεφτεί και το προφίλ της στο Instagram ή στο TikTok. Για να σε κάνει να γελάσεις με τον τρόπο που εκείνη θα σχολιάσει κάτι ή θα αυτοσαρκαστεί.

https://www.instagram.com/reel/Cwxt9q-ss7r/

Δεν είναι μόνο το χιούμορ στα ατού της. Έχει πάντα ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την επικαιρότητα ή για κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν. Αυτή η διαφορετική της ματιά σε όλα, θα είναι και στο νέο της τηλεοπτικό project κάθε μεσημέρι στο Open.

https://www.instagram.com/p/CwVCxmds3EO/

Η Κατερίνα Ζαρίφη, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, μαζί με τους συνεργάτες της (Δημήτρη Αλεξάνδρου, Άννα Ζηρδέλη, Αντώνη Παπαηλία -στον ρόλο της γιαγιάς και όχι ως Λόλα) θα βρίσκονται σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει αρκετά το σπίτι στη δημοφιλή σειρά «Τα φιλαράκια». Και θα έχει και μία τέτοια δομή. Θα μοιάζει με σειρά με στοιχεία εκπομπής.

Αυτή η home αίσθηση θα συμπληρώνεται με τον χιουμοριστικό σχολιασμό της επικαιρότητας και την παρουσία ιδιαίτερων καλεσμένων. «Πάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, παρεΐστικο. Δεν θα είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση, αλλά θέλουμε να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα με έναν πρωτότυπο τρόπο», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή Breakfast@star.

https://www.instagram.com/p/CvNZJYbsnsx/

Aναμένουμε και επίσημα τον τίτλο για να δούμε αν θα επαληθευτεί η πληροφορία πως θα επικρατήσει το «Οδός Ζαρίφη 2». Η εκπομπή σύμφωνα θα μεταδίδεται από τις 14.00 μέχρι τις 16.00 γιατί η Κατερίνα θα συνεχίσει να κάνει και τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο MyRadio. Βέβαια, αυτό σημαίνει πως η Κατερίνα θα βρεθεί απέναντι από την παλιά μεγάλη της τηλεοπτική αγάπη, την Ελένη Μενεγάκη. Μετά από μία συνεργασία χρόνων και μία ιδιαίτερη φιλία.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Στο ραδιόφωνο δεν υπάρχει body και age shaming, όλη η μαγεία είναι στη φωνή»

https://www.instagram.com/p/CrbaxJdMyLH/

Η Κατερίνα σίγουρα θα μεταφέρει και στο νέο της στούντιο κάποια στοιχεία του δικού της σπιτιού. Που διαθέτει αυτή την friends&family διάσταση. Μας έχει δείξει κάποιες γωνιές του στο προφίλ της στο Instagram. Όλα οργανωμένα και σε τάξη, με πολλά βιβλία και φυσικά με πολλά cd λόγω ραδιοφώνου και της μεγάλης της αγάπης στη μουσική.

https://www.instagram.com/p/CtOUq2bMAee/

Τα μεμονωμένα στοιχεία, όπως το πολύφωτο από το ακατέργαστο ξύλο και ο σύγχρονος πίνακας ζωγραφικής, δίνουν μία ξεχωριστή πινελιά στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/Ctv0AoyMSTk/

Από τις «μπαλκονάτες» πόζες της Κατερίνας, βλέπουμε ότι ακόμη και στη μικρής διάστασης βεράντας της, έχει βάλει τη δική της πινελιά με τα λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/Cksq3QmMJ32/

Δες μερικά ακόμη στιγμιότυπα στη photo gallery που ακολουθεί.