Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του & μίλησε για την ανιδιοτελή αγάπη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης του & μίλησε για την ανιδιοτελή αγάπη

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας «τρισευτυχισμένος» μπαμπάς και δεν μπορεί να κρύψει την «πηγή» της ευτυχίας του.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, που παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο στην Αίγινα, έγιναν γονείς για πρώτη φορά την περασμένη Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου. Όπως αποκάλυψε πρώτη η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, η οποία είναι και κολλητή φίλη της συζύγου του τραγουδιστή, το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Από εκείνη την ώρα ο Πάνος Μουζουράκης δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του.

https://www.instagram.com/p/CxKwRkltNoD/

Ήδη τις πρώτες ώρες μετά τον ερχομό της κόρης του κι ενώ έπρεπε να παρευρεθεί στην παράσταση «Τι φάση πάλι ρε;» που συμμετείχε φέτος το καλοκαίρι, ο τραγουδιστής κερνούσε γλυκά όλο τον κόσμο, τους συναδέλφους και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί για να τον συγχαρούν για τα ευχάριστα. Παράλληλα, παρατηρήσαμε και μια αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού για να μπορεί να αγκαλιάζει και να φιλάει το μωράκι, όπως εξήγησε, ξύρισε τα γένια του μετά από πολύ καιρό.

O Μουζουράκης υποδέχθηκε με νέο look την κόρη του κι οι φίλοι του έδωσαν το backstage της γέννας

Ο ίδιος ήταν παρών καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού, ενώ όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους η ζωή του πλέον άλλαξε ριζικά. Χαρακτηριστικά είπε:

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση».

Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη τους

Πριν από λίγες ώρες ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους με τη Μαριλού Κόζαρη, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσους τους βοήθησαν αυτές τις πρώτες ώρες με τη μικρούλα.

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ. Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή», έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CxTbLH4sH9y/

Αυτή δεν ήταν η πρώτη ανάρτηση του Πάνου Μπουζουράκη από το μαιευτήριο, αφού πιο πριν είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία μέσα από το χειρουργείο, λίγα λεπτά αφότου γεννήθηκε η κόρη τους, για να ευχαριστήσει τόσο την γυναίκα του, η οποία είναι η «ηρωίδα» του, όπως έγραψε στην συγκεκριμένη ανάρτηση, όσο και τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

https://www.instagram.com/p/CxNFRPPsB-6/

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ήταν κι αυτό της καλής φίλης της αγαπημένης του Μαριλού, Κατερίνας Καινούργιου.

katken.jpg

«Ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ μπαμπάς @panosmouzourakis με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μανούλα @kmarilou_ Love you», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.