Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νέο της βίντεο είπε κάτι που δεν πρέπει να είναι ταμπού σε μια οικογένεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νέο της βίντεο είπε κάτι που δεν πρέπει να είναι ταμπού σε μια οικογένεια

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο νέο βίντεό της στο YouTube μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση της με τα 9 αδέρφια της και αποκάλυψε αν είναι έτοιμη για γάμο.

Με νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube επέστρεψε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έχει κάνει ένα γενικό restart στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είχε αναφέρει στο πρώτο βίντεο της «νέας εποχής» της Γαρυφαλλιάς στο YouTube - μετά από 2 χρόνια αποχής - η ίδια θα δημοσιεύει τελείως διαφορετικό υλικό από αυτό που είχε συνηθίσει τους subscribers της, με βίντεο στα οποία εκείνη θα μαγειρεύει παρέα με κάποιον καλεσμένο ή θα απαντά σε διάφορες ερωτήσεις των followers της.

https://www.instagram.com/p/Ch9s977sRSX/

Το νεαρό μοντέλο και επιχειρηματίας λοιπόν, στο πρόσφατο βίντεό της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχέσεις που έχει με τα 9 αδέρφια της αλλά και στο αν νιώθει έτοιμη να κάνει κι αυτή τη δική της οικογένεια, με τον Χρήστο Μάστορα ενδεχομένως, αφού οι δυο τους είναι ζευγάρι τον τελευταίο ένα χρόνο.

«Την οικογένειά σου δεν τη διαλέγεις»

Η 27χρονη Γαρυφαλλιά, όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των followers της. Μία από αυτές λοιπόν, αφορούσε τη σχέση της με τα αδέρφια της - τα οποία αν δεν το γνωρίζεις είναι εννιά - και το κατά πόσο έχει στενή επαφή με όλα. Η Γαρυφαλλιά, δεν δίστασε να παραδεχθεί πως αν και με όλα της τα αδέρφια έχει πολύ καλή σχέση, με μία από τις αδερφές της επιλέγει να μην κάνει στενή παρέα.

Άλλωστε, όπως ανέφερε κι η ίδια, την οικογένειά μας δεν την επιλέγουμε και μεγαλώνοντας ενδέχεται να μην ταιριάζουμε απόλυτα με όλα τα μέλη της, κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να θεωρείται ταμπού. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στο βίντεό της:

«Μιλάω με όλα μου τα αδέρφια απλά. Μόνο με μία μου αδερφή βασικά δεν έχω τόσο την ίδια σχέση που έχω με όλες τις άλλες μου αδερφές. Δεν σημαίνει ότι δεν μιλάω, δεν νοιάζομαι και δεν την αγαπάω. Την οικογένεια δεν την επιλέγεις, σου έρχεται μια μέρα παπ και σου λέει αυτή θα είναι η αδερφή σου, τέλος. Αν δεν ταιριάζω εγώ με την αδερφή μου, δεν θα αναγκαστώ να είμαι όλη τη μέρα μαζί της, να κάνουμε παρέα, να μιλάμε όλη τη μέρα στο τηλέφωνο επειδή «πρέπει». Εγώ σαν Γαρυφαλλιά νιώθω ότι έχω την επιλογή, ακόμα και στην οικογένειά μου, αν δεν μου «ταιριάζεις», να μην κάνω παρέα. Νοιάζομαι, σ' αγαπάω επειδή είσαι αίμα μου αλλά μπορώ να μην κάνω παρέα. Έχω άλλα εννιά αδέρφια, εννιά διαφορετικές προσωπικότητες και βάλε και τους γονείς μου...Αν και είμαστε μια πάρα πολύ δεμένη κι αγαπημένη οικογένεια - ακραία - εγώ είμαι η μόνη που έχω καταφέρει να λέω ότι «ξέρεις δεν μου ταιριάζεις, θα κρατήσω την απόστασή μου ακόμα κι αν είσαι αδερφή μου»».

Είναι έτοιμη για γάμο με τον Χρήστο Μάστορα;

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε και σε άλλη ερώτηση follower της, για το αν νιώθει έτοιμη να παντρευτεί. Και παρότι, η ίδια είχε αποκαλύψει λίγους μήνες πριν στην εκπομπή Happy Day πως έχει στείλει πολλές φορές φωτογραφίες της στον Χρήστο Μάστορα με εκείνη να φοράει νυφικό η απάντησή της θα σε εκπλήξει.

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Όπως δήλωσε, δεν είναι καθόλου σε τέτοιο mood. Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Ούτε καν. Με τίποτα. Ούτε για γάμο, ούτε για οικογένεια. Νιώθω πολύ έτοιμη να ανοιχτώ στα επαγγελματικά μου και να συγκεντρωθώ σε αυτά. Κάποια στιγμή, όταν νιώσω έτοιμη θα το δείτε και θα το πω κιόλας, θα το καταλάβω κι εγώ», ενώ συμπλήρωσε «Νομίζω ότι δεν θέλω να δώσω τον χρόνο μου σε κάτι άλλο, που αυτό είναι ένα παιδί, είναι μια οικογένεια. Δεν είμαι διατεθειμένη να το κάνω εγώ, ειδικά αυτή τη στιγμή.

H σχέση της με τον τραγουδιστή άλλωστε, μετράει λίγο παραπάνω από ένα χρόνο και η ίδια έχει πει επανειημμένα πως πλέον, θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας περισσότερο απ' ότι έχει κάνει στο παρελθόν.